Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurcsább szexuális élményed?
Mikor szakítottam a párommal 3,5 év után, 2 hét "nem beszélünk" után elhívott randizni és az est végén a kocsiban úgy megdöngetett, hogy sírni tudtam volna a gyönyörtől. :D
22L
Mikor a párom arra kért sex közben, hogy a seggét is nyaljam....
21L
Nah, az utóbbi kettő is én voltam csak a seggnyalást elég égőnek tartottam már és nem írtam ugyan úgy alá XD
Volt már sátorban sexelés, miközben a matrac elkezdett leengedni XD
Volt amikor a strandon a melegvizes medencébe, mikor a fürdőnacijából előhúztam a szerszámát és beleültem XD
Ahol laktunk község központjban volt egy park (mondjuk még most is ott van) este kézen fogva sétáltunk mikor eszébe ötlött, hogy na most engem jól megrak ott a szobrok mögött XD hátulról....hmmm :D
Az autós sztorit írtam ugye...mondjuk nem az volt az első alkalom,de az fantasztikus volt...
Nah kb. ennyi most ami eszembe jut :D
22L
RuLeZ - Először azt hittem, hogy a kommentes seggnyalás. :S
Ok-ok már értem királylány.
Most innen az én válaszom mi a túróért lett kitörölve?
Szóval még mindíg az amikor megkértem a barátnőmet, hogy pisiljen az ölembe, és utána megdugtam.
Meg amikor egy hotelszobában oylan részegek voltunk, hogy wc gurigákat hajigáltunk a csillárra meg mindenhova, aztán addig dugtam amíg le nem spriccelt punciból, csak utána rámült és úgy meglovagolt hogy a felkavarodott gyomrom miatt egy zacskóba kellett hánynom az ágy mellé, amit aztán már nem volt lelkierőnk kivinni.
Reggel úszott az ágy a piában a pinalében meg a spermában, azt a szaghalmazt elképzelni sem lehetett úgyhogy sietve távoztunk :P:P
Én sem tudom miért törölték.
Lehet szerintük nem volt ez furcsa. :DDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!