Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurcsább szexuális élményed?
Figyelt kérdés
Kérlek korod és nemed írd oda ha lehet!2011. jún. 8. 05:26
2/21 A kérdező kommentje:
Pedig az jó. ;-D Én a forró puncit nem szeretem.
2011. jún. 8. 06:08
5/21 anonim válasza:
Mikor a barátom kikötött a radiátorhoz és miközben szexeltünk azt kérdezgette: Piros lufit akarsz? És mintha ez izgatta volna..
( azt akartam.:D)
6/21 anonim válasza:
Állt a f@sz végig előtte (vagy fél órán keresztül), mikor oda került a sor, hogy berakja, összement.
És 2x is előfordult, 2 különböző partnerrel.
(Nem úgy furcsa, hogy különleges, félre ne értsen senki, csak mai napig nem vágom, miért...)
7/21 anonim válasza:
"Állt a f@sz végig előtte (vagy fél órán keresztül), mikor oda került a sor, hogy berakja, összement."
Sajnos ez nem ritka, szinte minden férfival előfordulhat az élete során. Rendszerint a teljesítménykényszer generálta stressz okozza, vagy pedig a kudarctól való félelem.
8/21 A kérdező kommentje:
Vagy a meztelen igazság. :D Ok csak vicceltem.
2011. jún. 14. 12:40
9/21 anonim válasza:
Amikor nem állt fel a pitsám.......
10/21 anonim válasza:
Volt néha olyan h ott aludtunk a pasim unokanővérénél, amikor egyedül volt otthon!!! Elmentünk fürdeni és elkezdtünk szexelni a fürdőkádba, de mikor már nagyon elkapott a hév minket, beleültetett a mosdókagylóba és ott folytattuk... Jó is volt egy darabig, aztán reccsent egyet a mosdókagyló, és leszakadt... Nagyon gáz volt!!! Azóta se alszunk ot!!! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!