Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex tényleg jobb egy vonzóbb partnerrel, mint egy kevésbé széppel, ha a szerelem adott?
07:24-es, mégis honnan tudsz te ekkora nagy bölcsességeket, hogy a szuper nők fexenek mint egy ponty, a kevésbé szuperek meg csak azért is megmutatják, hogy tudnak annyit mint szebb társaik. Ez közhely közhely hátán. Az ilyet is az találja ki és szavalja vígan, akiben belül van egy kis irigység, hogy egy modellszépséget nem dughat meg. A másik nagy általánosság, hogy a szép fiúk striguláznak, és nem érdemes ők velük kezdeni.
Meg kéne érteni, és el kéne fogadni, hogy mindenki más kép cselekszik, mások a szokásai. Van aki folyton szeret új párt keresni magának, de egy idő után ráun. Van aki a biztos párkapcsolatban hisz, aztán abban csalódik, és alkalmi partnerezik. Oda vissza.
A külső ezt egyáltalán nem befolyásolja. Van aki jó az ágyban, van aki tanul, van aki béna, de jó lehet. Emberekre, személyekre lehet jellemzőket írni, de így kollektíve kategóriákra nem.
Na meg aztán, ki a szép? Aki kisminkeli magát, szépen megcsinálja a haját? Vagy aki csak úgy van mackó fölsőben, vagy egy rokker pólóban?
Az én meglátásom szerint van 1-2 % nagyon jó adottságokkal rendelkező egyén.
Aztán van a nagy tömeg, aki tud nagyon szép is lenni, meg kevésbé, attól függően, milyen passzban van. Ebben a kategóriában nem elhanyagolható az a tény sem, hogy aki valakinek tetszik, másnak teljesen közömbös, vagy visszataszító.
A harmadik, ugyancsak szűk kategória az orkok. Azok az emberek, akikre mindenki kollektíve rámondja, hogy nem túl bájos. Ugyanakkor nekik sincs minden veszve, csak meg kell találniuk magukat, az önbizalmukat.
Ez az én elméletem, fenntartom a lehetőségét a tévedésnek, én így látom. Na de az, hogy általános szexuális bölcsességeket ír valaki csak úgy, mert ő így akarja látni a dolgokat, így vezetve le a feszültségét egy rakat emberre nézve, ez teljesen badarság.
Erre egy nagyon találó képregénykocka jutott az eszembe, emberek utaznak a metrón unott fejjel, és mindenki fejéből a következő buborék gondolat olvasható: A sok hülye ember, csak mennek mindennap mint a robotok, én vagyok itt az egyetlen személyiség?
18:12-es
Érdekes,de ha ennyire nagytudású vagy az élet ezen területein (szépség,szex,kapcsolatok) akkor válaszolnál nekem pár kérdésre? Kiváncsi vagyok a NAGY TUDÁSODRA.
Azt mondod hogy közhelyeket írnak az emberek,akkor azt mond meg mért van az hogy ha pl tipikus szépfiúkkal eddig 100%ban megszívtam (ex:sms-ben dobott,de előtte megcsalt,volt olyan szépfiú is hogy 1-szer megkapott,azóta se jelentkezett,azaz srtigulás..,rengetegszer látom buszon,villamoson hogy kiröhögik (társaságban)a nem modell-alkatú lányokat,nőket...és még sorolhatnám,ráadásul eladó vagyok-innen is tudom hogy az ilyenek,beleértve a cica-baba lányokat is oltárira el vannak szálva magukkal,lenéznek másokat...
(Gondolom te is egy ilyen jó pasi vagy jó nő vagy,ezért lázadtál be,pedig ez az igazság,nem irigység-ahogy írtad-élettapasztalat!!
Ellenben a csúnyább pasik általában sokkal jobban értékelnek egy nőt,vagy egy tartós párkapcsolatot,hűségesebbek,odaadóbbak:a jelenlegi párom kb 90 kg,fehér bőrű,nagyon szőrös mindenhol,pocakos,kopaszodik,rosszak a fogai,-ÉS MOST JÖN A DE: minden nap megmasszíroz,befesti a hajamat,jár velem bulizni,moziba,süt,főz,segít a vásárlásban,haza is hozza a nehéz szatyrokat,elvisz nyaralni... (és ez mind ellentétes egy kockahasú,napbarnított bőrű szépfiú viselkedésével)-és mindig tapasztalat alapján írom amit írok..
Tuti hogy sok pasi járt így csinos (szinte modellszerű) lányokkal-ez is tapasztalat,de ha szerinted ez még mindig csak közhely akkor légyszíves magyarázd meg miért van ez így velem és sok más emberrel,ennyi peches ember lenne??
28L
Nos, az arrogancia egy emberi rossz tulajdonság. A hosszú írásomban épp azt fejtettem ki, hogy az emberek eltérőek, különbözőek.
Én például egyszer ismertem egy nagyon arrogáns embert. Nagy vagyonára volt büszke. Pár hetente, havonta cserélgette a legszebb csajokat összetörve ezzel a szívüket, és utálatot vonva maga után. Élvezte, hogy hírneve van, és az emberek irigykednek a pénze és a csajai után. Mondhatni szadista volt egész magas szinten.
Ismertem olyan csajt is, aki nevetgélve mesélte a barátnőjének, hogy pár napja lépett kapcsolatba, de máris megcsalta a barátját.
Ezek az emberek így élik a napjaikat, nekik ez a normális. Ugyanakkor a szűkebb ismeretségi körömre nem ez a jellemző. Pedig ott is vannak mindenféle emberkék, a közvélemény szerinti jó pasik meg csajok, illetve átlagosak is. Ezek az emberek, akiket én ismerek, mégse csinálnak ilyen durva dolgokat másokkal, mint a fentebb említettek. Mert ők ilyenek. Mások meg mások. És én tartom azt az álláspontom, hogy a külső nem von maga után tulajdonságokat, a viselője alakítja ki azt kedvére.
És hogy én mennyire vagyok jó pasi? Nos, már jó ideje próbálom 100 kiló alá vinni a testsúlyomat, de általában mindig megragadok 104-108 között. Irtó nehéz dolgom volt a lányokkal mindig is, mert hiába a beszélőke, közben ha nincs önbizalmam. Aztán végül csak találtam magamnak barátnőt, azóta is vele vagyok összenőve.
Sajnálatos hogy ilyen szomorú tapasztalataid vannak az emberekkel kapcsolatban, néha tényleg szörnyű, mik vannak. A kopaszodó barátodat meg szereted, ez a lényeg. Gondolom testileg is vonzódsz hozzá, mert ha nem így lenne, kedvességből mégse lennél vele.
20:29-es írónak
Nem vonzódom testileg a páromhoz,szeretném ha megváltozna,de eddig nem sikerült,ahogy azt már írtam a belső értékek miatt vagyok vele...
Viszont a szépfiúkban csalódtam,ahogy írtam,egyik se képes még 10-ed ennyire se mint a párom (belső értékekre gondolok),úgyhogy inkább legyen egy pasi (férj)csúnya de kedves,és értékes ember...8 éve együtt vagyunk,de nem mondom hogy nem kívánok meg mást,olyat aki ad magára,sportosabb,de az ilyenek csak 1 éjszakás kalandnak jók,semmi másra(arra is csak azért mert jól néznek ki)..de ez az én véleményem,másnak más,de az biztos hogy a 28 éves élettapasztalatomat-és ebből kialakult nézetemet nem hiszem hogy bárki bármivel is át tudná "formálni"..ez van..ez az élet..
Ja és még annyit hogy a baráti társaságomban és a családomban 90%ban szinglik-keresik a nagy őt-szép is legyen,gazdag is legyen,kedves is legyen..aztán mindig csalódnak újra és újra..fel kéne ébredni-ez a való élet és nem tündérmese...
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!