Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex tényleg jobb egy vonzóbb partnerrel, mint egy kevésbé széppel, ha a szerelem adott?
Ha szerelem nélküli szexről van szó akkor sokkal jobb egy vonzóbb külsejűvel. Viszont ha olyannal szexelsz akibe szerelmes vagy akkor lehet akár milyen csúnya,te őt fogod a legvonzóbbnak találni!
(Ha még sem vagy megelégedve a párod külsejével akkor beszéld rá némi változtatásra, hogy neked is ő legyen a legvvonzóbb férfi!)
Az az igazi szex . Amúgy csak a szexuális feszültség levezetése.
Robert Heinlein mondta hogy "A szerelem nélküli szex csupán az egészséges testmozgás egy fajtája."
én nem értek azzal egyet hogy akibe szerelmes vagy az a legszebb ember neked. simán lehet nála szebb okosabb valakide neked összeségében az ő tulajdonságai stilusa vagy valami ami kell.
a kérdésre is válaszolva egy autos példával: egy astonmartint vagy egy jobb bmw.t jobb vezetni?ha te szereted a bmw-ket persze azzal fogsz menni meg olyanod lesz mindigis de azért ha lehetne egy astonod...
A nagyon jó nők sokszor meg se moccannak, csak hagyják magukat. Fekszik, kicsit megjátssza magát, de úgy van vele, hogy a pasijának már az is megtiszteltetés, ha őt dughatja, tehát neki nem kell tennie semmit.
Egy-két éjszaka még elbűvölő lehet egy tökéletes test használata, de aztán egyre unalmasabb.
A nem tökéletes lányok ezzel szemben az ágyban is bizonyítani akarják, hogy szeretnek, odateszik magukat 100%-osan, és nem ritka, hogy sokkal felszabadultabban is tudják élvezni az egészet, mivel részt is vesznek benne, nem csak "külső személők".
Nagyon ritka, ha ez nem így van!
Szerintem igen,sokkal könnyebben felizgulok,benedvesedek,mint egy olyan partnerrel aki nem rendelkezik jó testi adottságokkal,és a látvány miatt is egy kicsit jobb,de viszont a kevésbé szép pasik sokkal odaadóbbak,kedvesebbek mint a vonzók,ezért komoly kapcsolat céljából én mégis a kevésbé vonzóra szavazok..
(A jó pasiknál a legtöbb nő csak 1 strigula - ez is megvolt címszóval..)
Hát én egyelten egy férfit tudok mondani, aki jelenleg jobban tetszik külsőre a páromnál, és az egy kitalált filmhős (nevet direkt nem mondok). Viszont nem vagyok benne biztos, hogyha alkalmam lenne rá és valósággá válna, akkor a kitalált filmhőssel jobban élvezném a szexet, csak mert jobban néz ki, sőt, szerintem bele se fognék...
22/L
"Úgy látszik valaki nincs megelégedve párja külsejével."
Sajnos nem a kérdésre a válaszoltál. Nincs gondom a barátommal, tetszik nekem.
A kérdésem abból fakad, hogy volt egy kérdező akinek nem tetszett a párja, de az nem akart megváltozni a kedvéért, és mivel a lánynak volt már szép fiúkkal kapcsolata ezért, ő állította, hogy szebb férfivel jobb a szex is.
Én erről nem tudok véleményt mondani, hogy így van-e, mert az első barátom az egyetlen is. De nem is azért kérdezem mert kiakarom próbálni egy "jobbal" (bár nekem ő a legjobb), hanem mert nem értettem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!