Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex tényleg jobb egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex tényleg jobb egy vonzóbb partnerrel, mint egy kevésbé széppel, ha a szerelem adott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 01:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szerelem tényleg adott, akkor számodra ő a legvonzóbb a világon, azaz a kérdés értelmét veszti.
2011. jún. 8. 01:43
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Úgy látszik valaki nincs megelégedve párja külsejével.
2011. jún. 8. 01:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelem nélküli szexről van szó akkor sokkal jobb egy vonzóbb külsejűvel. Viszont ha olyannal szexelsz akibe szerelmes vagy akkor lehet akár milyen csúnya,te őt fogod a legvonzóbbnak találni!

(Ha még sem vagy megelégedve a párod külsejével akkor beszéld rá némi változtatásra, hogy neked is ő legyen a legvvonzóbb férfi!)

2011. jún. 8. 02:06
 4/15 anonim ***** válasza:

Az az igazi szex . Amúgy csak a szexuális feszültség levezetése.

Robert Heinlein mondta hogy "A szerelem nélküli szex csupán az egészséges testmozgás egy fajtája."

2011. jún. 8. 02:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
És gondolom ez a Robert akárkicsoda mikor maszturbált azt úgy nevezte hogy bemelegítés..
2011. jún. 8. 02:56
 6/15 anonim ***** válasza:

én nem értek azzal egyet hogy akibe szerelmes vagy az a legszebb ember neked. simán lehet nála szebb okosabb valakide neked összeségében az ő tulajdonságai stilusa vagy valami ami kell.

a kérdésre is válaszolva egy autos példával: egy astonmartint vagy egy jobb bmw.t jobb vezetni?ha te szereted a bmw-ket persze azzal fogsz menni meg olyanod lesz mindigis de azért ha lehetne egy astonod...

2011. jún. 8. 06:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon jó nők sokszor meg se moccannak, csak hagyják magukat. Fekszik, kicsit megjátssza magát, de úgy van vele, hogy a pasijának már az is megtiszteltetés, ha őt dughatja, tehát neki nem kell tennie semmit.

Egy-két éjszaka még elbűvölő lehet egy tökéletes test használata, de aztán egyre unalmasabb.

A nem tökéletes lányok ezzel szemben az ágyban is bizonyítani akarják, hogy szeretnek, odateszik magukat 100%-osan, és nem ritka, hogy sokkal felszabadultabban is tudják élvezni az egészet, mivel részt is vesznek benne, nem csak "külső személők".

Nagyon ritka, ha ez nem így van!

2011. jún. 8. 07:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem igen,sokkal könnyebben felizgulok,benedvesedek,mint egy olyan partnerrel aki nem rendelkezik jó testi adottságokkal,és a látvány miatt is egy kicsit jobb,de viszont a kevésbé szép pasik sokkal odaadóbbak,kedvesebbek mint a vonzók,ezért komoly kapcsolat céljából én mégis a kevésbé vonzóra szavazok..

(A jó pasiknál a legtöbb nő csak 1 strigula - ez is megvolt címszóval..)

2011. jún. 8. 08:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát én egyelten egy férfit tudok mondani, aki jelenleg jobban tetszik külsőre a páromnál, és az egy kitalált filmhős (nevet direkt nem mondok). Viszont nem vagyok benne biztos, hogyha alkalmam lenne rá és valósággá válna, akkor a kitalált filmhőssel jobban élvezném a szexet, csak mert jobban néz ki, sőt, szerintem bele se fognék...

22/L

2011. jún. 8. 09:57
 10/15 A kérdező kommentje:

"Úgy látszik valaki nincs megelégedve párja külsejével."

Sajnos nem a kérdésre a válaszoltál. Nincs gondom a barátommal, tetszik nekem.

A kérdésem abból fakad, hogy volt egy kérdező akinek nem tetszett a párja, de az nem akart megváltozni a kedvéért, és mivel a lánynak volt már szép fiúkkal kapcsolata ezért, ő állította, hogy szebb férfivel jobb a szex is.

Én erről nem tudok véleményt mondani, hogy így van-e, mert az első barátom az egyetlen is. De nem is azért kérdezem mert kiakarom próbálni egy "jobbal" (bár nekem ő a legjobb), hanem mert nem értettem a dolgot.

2011. jún. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!