Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem értem hogy van!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem hogy van!?

Figyelt kérdés

Suliban is láttam hogy a lányok legtöbbször úgy viselkednek minta lezbik (puszit adnak egymásnak, ölelgetik egymást...)

de nálunk természetes és nem lezbik ettől még, viszont ha egy fiú ezt tenné akkor b*zinak néznék.igaz a lányok "lányosak" szóval nekik jól áll, de akkor is...:S

2011. jún. 7. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű a csajok egy kicsit lelkisebbek mint a fiúk,ezáltal nekik ez még belefér.
2011. jún. 7. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
teljesen más az ha két lány puszit ad egymásnak mintha két férfi adna egymásnak, mert az undorító és tényleg csak a b*zik csinálják, kivéve ha rokonok
2011. jún. 7. 23:15
 3/5 anonim válasza:

sztem :D de ne röhögj ki..

mert a férfi az erös nem. és neki ezt is kell képviselnie és ez már az öskor óta igy van.. mint az alfahímek.

a nök meg érzelmesek. bár én 20 éves vok, még sem pusziszkodom a barátnöimmel. engem zavar. ez valami uj tinimarhaság. Bár pl Kínában a fiu barátok még kézen fogva is mennek. de ott más a felfogás.

2011. jún. 7. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a "különleges" kézfogások is bu-zisak meg szánalmasak, ha már kezet fogok egy ismerősömmel akkor nem ide oda pacsizgatok meg a tököm tudja, hanem rendesen kezet fogok vele!

Ja és igen a férfi puszi is kicsit bu-zis, kivéve, ha családtag

2011. jún. 7. 23:23
 5/5 A kérdező kommentje:
én a családtagjaimnak sem adok puszit :D
2011. jún. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!