Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem hogy van!?
Suliban is láttam hogy a lányok legtöbbször úgy viselkednek minta lezbik (puszit adnak egymásnak, ölelgetik egymást...)
de nálunk természetes és nem lezbik ettől még, viszont ha egy fiú ezt tenné akkor b*zinak néznék.igaz a lányok "lányosak" szóval nekik jól áll, de akkor is...:S
sztem :D de ne röhögj ki..
mert a férfi az erös nem. és neki ezt is kell képviselnie és ez már az öskor óta igy van.. mint az alfahímek.
a nök meg érzelmesek. bár én 20 éves vok, még sem pusziszkodom a barátnöimmel. engem zavar. ez valami uj tinimarhaság. Bár pl Kínában a fiu barátok még kézen fogva is mennek. de ott más a felfogás.
Szerintem ezek a "különleges" kézfogások is bu-zisak meg szánalmasak, ha már kezet fogok egy ismerősömmel akkor nem ide oda pacsizgatok meg a tököm tudja, hanem rendesen kezet fogok vele!
Ja és igen a férfi puszi is kicsit bu-zis, kivéve, ha családtag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!