Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a tavaly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a tavaly nyári pár napos nyaralásomon megtörtént kalandokról? =) 19/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly a 18. születésnapomat a Balaton mellett töltöttem egy kisebb baráti társaságban (12 fő, 5 lány, 7 fiú). Az első nap, amikor megérkeztünk már délután 3 óra körül volt. Amint megérkeztünk rögtön bontottunk egy pezsgőt, és kimentünk szétnézni az apartman körül, sétálgattunk, elmentünk egy Tescoba, ahol bevásároltunk mindenféle piát. Mondanom sem kell, volt Fütyülőstől kezdve, whiskey, Kalinka, mindenféle likőr. Az egyik srác tudott jó italokat csinálni, ő is bevásárolt mindenféle finomságot. Tehát ez oda vezetett, hogy elkezdtük pusztítani az alkoholt. Hatalmas buli kerekedett, jó számok, kellemes állapot, táncoltunk. A lányok csak fürdőruhában, a fiúk persze néztek is minket.:) A buli hevében nagyon megkívántam az egyik barátnőm, és elég illuminált állapotomba megcsókoltam, adtam a szájára egy puszit, erre ő visszacsókolt nyelvvel. Mondanom sem kell mindenki kiabált h huuuhaa, mi meg nagyon élveztük ezt. Hajnalig buliztunk és ezzel a barátnőmmel együtt aludtunk egy szobában, és az éjszaka lefeküdtünk. Nem szeretném részletezni, de iszoooonyat jó volt, és izgalmas, mivel még csak egyszer csókolóztam lánnyal, és idáig el sem jutottunk. Másnap nem érezte semelyikünk sem kínosan ezt, mindenki délbe kelt kb, bár voltak szentikék, akik már hamarabb ők csináltak kaját minden, de megint előröl kezdődött minden. Piáltunk rengeteget, ezen az estén el is mentünk szórakozni. Pont ezen a napon volt a szülinapom, még a színpadra is felhívtak, meg a dj nyomott nekem zenéket, elintézték a barátnőim.:D Szörnyen jó volt, és egy fiúval eléggé összemelegedtünk és a fiú wcbe behúztam a kezénél fogva, és vadul smároltunk, pettingeltünk, de nem feküdtünk le. Azután semmi ilyesmi nem történt. Másnap megint csak ittunk, ami megmaradt el kellett fogyasztani.:D A strandon voltunk, kellemes koktélokat iszogattunk. Aznap nagyon nézett az egyik fiú a társaságból. Nekem régóta tetszett, de aznap különösen jól nézett ki. Este lefeküdtünk aludni és ez a fiú az éjszaka bekopogott, és kihívott, és megcsókolt. Mondanom sem kell, örültem a helyzetnek, és a nappaliban hajnalban egy nagyon forró szex esett meg.:D Másnap hazautaztunk, és én semmit sem szégyellek. Tudom, hogy nagyon soknak tűnik ez, de most éltem ki magam, 18 évesen, és nem bánok semmit. Csupán érdekel a véleményed!

2011. jún. 7. 19:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments, hogy én ítélkezzek, egyszerűen csak elkeserítő látni, hogy az emberek ilyenre pazarolják értékeiket, s csak egy kis pillanatnyi érzés miatt képesek akárkinek odadobni magukat..
2011. jún. 7. 20:18
 32/38 anonim ***** válasza:
78%
Egy ribanc vagy. Ennyi. Ez nem ítélkezés, csak tény. Neked ezekben nem volt semmi kivetni való, tehát dicsekvésként mesélted el. Egyébként én úgy látom a válaszaidból, hogy mindenki aki nem ribanc, az prűd. Mert az arany középút nem létezik szerinted. Én is kiéltem már magam úgymond, bár a lányok meg a vas idegen a diszkóban kimaradt, de nem 3 nap alatt rendeztem le mindent. És gyanítom hogy neked sem ez volt az utolsó görbe ribiskedő estéd, hiszen még csak 18 vagy. De talán az idei szülinapodig kitart az élmény. Nekem lesülne a bőr a képemről ha nő létemre ilyen nyaralást tudnék magam mögött. Ez után azért ne csodálkozz ha minden fiú veled akar bulizni menni. Nem a jó humorod miatt lesz.
2011. jún. 7. 20:18
 33/38 anonim ***** válasza:
72%

"Miért ne történhetett volna 18 éves koromban?:) Ez csak idősebbekre jellemző?:) Amúgy akikkel voltam ők olyan 22-25 közöttiek voltak."

Neeeeem! Ez csak ribancokkal fordul elő. Nem kor függő. Ez a véleményem.

2011. jún. 7. 20:20
 34/38 anonim ***** válasza:
75%

Én csak röhögök ezen az egészen, szánalmas, hogy ilyet kiírsz, egyáltalán a stílusod is hagy némi kivetnivalót magad után. Szerintem a vörös diploma jelentésével sem vagy igazán tisztában, ha tévedek ezért elnézést.

Egyszerűen csak igénytelen, amit leírtál, jóérzésű, normális erkölcsi értékrendű emberek nem tesznek ilyet, akár férfiak, akár nők. De ezt olyan úgy sem érti meg, aki szerint az a normális, ha egy vad idegennel, koszos wc-ben pettingel, meg csajokkal smárolgat, és lefekszik. Én csak a szüleid sajnálom, elsüllyednék szégyenembe, ha tudnám, hogy ilyen lányom van, és biztos elgondolkodnék mit rontottam el.

2011. jún. 7. 20:38
 35/38 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk az tényleg idegesítő ahogy előadod. Lehet ha csöndbe maradsz jobban jársz.

És kegyetlen kínos lesz ha majd az igazi előtt kiderül vagy beszámolsz neki erről. Nagyon lefogsz süllyedni a szemében:S

2011. jún. 7. 20:46
 36/38 anonim ***** válasza:
68%

DE EMBER!!! Te kérdezed a véleményünket, akkor most mi van? Te kérdezted, akkor fogadd el a válaszokat akármilyenek is.

"Csupán érdekel a véleményed!" Te írtad. Én meg válaszoltam. A leendő diplomádat meg leszrom, ennek ehhez semmi köze. Kérdeztél, válaszoltam. Nem ismerlek, ennyiből ezt szűrtem le, amit írtam. Másrészt nem voltam veled bunkó, csak tanácsot adtam. De te tudod :)) pá

2011. jún. 7. 20:48
 37/38 anonim ***** válasza:
64%

én lányokkal végigcsinálnám mindezt, és mégsem érzem magam erkölcstelennek

ha jól esik tedd, én egy kicsit irigy vok, bár nekem lett volna ilyen 18. szülinapom, de én februári vok

ne foglalkozz a kivénhedt irigy qrvák, meg a prűd papok sz@rságaival

19F

2011. jún. 8. 16:22
 38/38 A kérdező kommentje:
;):)
2011. jún. 8. 16:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!