Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a tavaly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a tavaly nyári pár napos nyaralásomon megtörtént kalandokról? =) 19/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly a 18. születésnapomat a Balaton mellett töltöttem egy kisebb baráti társaságban (12 fő, 5 lány, 7 fiú). Az első nap, amikor megérkeztünk már délután 3 óra körül volt. Amint megérkeztünk rögtön bontottunk egy pezsgőt, és kimentünk szétnézni az apartman körül, sétálgattunk, elmentünk egy Tescoba, ahol bevásároltunk mindenféle piát. Mondanom sem kell, volt Fütyülőstől kezdve, whiskey, Kalinka, mindenféle likőr. Az egyik srác tudott jó italokat csinálni, ő is bevásárolt mindenféle finomságot. Tehát ez oda vezetett, hogy elkezdtük pusztítani az alkoholt. Hatalmas buli kerekedett, jó számok, kellemes állapot, táncoltunk. A lányok csak fürdőruhában, a fiúk persze néztek is minket.:) A buli hevében nagyon megkívántam az egyik barátnőm, és elég illuminált állapotomba megcsókoltam, adtam a szájára egy puszit, erre ő visszacsókolt nyelvvel. Mondanom sem kell mindenki kiabált h huuuhaa, mi meg nagyon élveztük ezt. Hajnalig buliztunk és ezzel a barátnőmmel együtt aludtunk egy szobában, és az éjszaka lefeküdtünk. Nem szeretném részletezni, de iszoooonyat jó volt, és izgalmas, mivel még csak egyszer csókolóztam lánnyal, és idáig el sem jutottunk. Másnap nem érezte semelyikünk sem kínosan ezt, mindenki délbe kelt kb, bár voltak szentikék, akik már hamarabb ők csináltak kaját minden, de megint előröl kezdődött minden. Piáltunk rengeteget, ezen az estén el is mentünk szórakozni. Pont ezen a napon volt a szülinapom, még a színpadra is felhívtak, meg a dj nyomott nekem zenéket, elintézték a barátnőim.:D Szörnyen jó volt, és egy fiúval eléggé összemelegedtünk és a fiú wcbe behúztam a kezénél fogva, és vadul smároltunk, pettingeltünk, de nem feküdtünk le. Azután semmi ilyesmi nem történt. Másnap megint csak ittunk, ami megmaradt el kellett fogyasztani.:D A strandon voltunk, kellemes koktélokat iszogattunk. Aznap nagyon nézett az egyik fiú a társaságból. Nekem régóta tetszett, de aznap különösen jól nézett ki. Este lefeküdtünk aludni és ez a fiú az éjszaka bekopogott, és kihívott, és megcsókolt. Mondanom sem kell, örültem a helyzetnek, és a nappaliban hajnalban egy nagyon forró szex esett meg.:D Másnap hazautaztunk, és én semmit sem szégyellek. Tudom, hogy nagyon soknak tűnik ez, de most éltem ki magam, 18 évesen, és nem bánok semmit. Csupán érdekel a véleményed!

2011. jún. 7. 19:08
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Tömören, hogy undorító vagy. Tovább részletezném, mert azt az accom bánja.
2011. jún. 7. 19:12
 2/38 anonim ***** válasza:
28%
szerintem semmi gond vele.a lényeg, hogy te jól érezted magad. :)
2011. jún. 7. 19:14
 3/38 anonim ***** válasza:
83%
Jó irókád van. iszont nem hiszem el, hogy mindezt megtörtént. Söt azt sem, hogy 18/L-vagy. Szerintem 36/F
2011. jún. 7. 19:16
 4/38 anonim ***** válasza:
86%
akarom irni: Nem hiszem el, hogy 19/L vagy.
2011. jún. 7. 19:17
 5/38 anonim ***** válasza:
47%

Ugyanilyen szülinapot szeretnék csak a "kalandjaidat" a barátommal, nem másokkal :D

Amúgy szerintem már ne agyalj rajta, ha most bűntudatold lesz miatta akkor se lehet visszacsinálni, én nem kérdeztem volna meg, de te tudod.

2011. jún. 7. 19:17
 6/38 anonim ***** válasza:
90%
Nyomdafestéket nem tűrő jelzőket aggatnék rád, de nem akarom, hogy a moderátorok kitiltsanak az oldalról. Gusztustalan vagy. (:
2011. jún. 7. 19:18
 7/38 anonim ***** válasza:
90%
A véleményem, hogy egy ribanc vagy.
2011. jún. 7. 19:19
 8/38 A kérdező kommentje:
Oksi:D Hát de nem akarok megfelelni igazából senkinek, általában azt teszem, amihez kedvem van.:) Nem csaltam meg senkit.:)
2011. jún. 7. 19:22
 9/38 A kérdező kommentje:
Miért ne történhetett volna 18 éves koromban?:) Ez csak idősebbekre jellemző?:) Amúgy akikkel voltam ők olyan 22-25 közöttiek voltak.
2011. jún. 7. 19:23
 10/38 anonim ***** válasza:

Régen én is csináltam egy két dolgot.

De egyáltalán nem élveztem, ez a különbség kettőnk között(Sőt bántam és szégyelltem is).

Nekem sokkal jobb a szerelmemmel.

Csak nehogy az legyen a vége, hogy az igazi mellett is kalandokra fogsz vágyni...

2011. jún. 7. 19:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!