Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakiről megtudni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakiről megtudni, hogy meleg-e?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, de nem tudom megállapítani, hogy "egy csapatban játszunk-e". Vannak erre utaló jelek, lehet, hogy csak nem mer kezdeményezni, ahogy én se, máskor viszont úgy tűnik, a lányok érdeklik. Hogy tudnék a dologról megbizonyosodni?

És a fújolóknak: ha megtudom, hogy hetero, nem fogok rámászni és nem próbálom meggyőzni, akkor maradunk haverok:)

19/F

2011. jún. 7. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"noname_ válasza:

Nem szokásom fiúknak udvarolni, heteró vagyok :D"

Említette valaki hogy homo vagy? A kérdés az volt: Te így szoktál udvarolni? Nekem, hangsúlyozom nekem, eszembe sem jutott hogy fiúknak udvarolsz... Ennyi

2011. jún. 9. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Az egyik hetero barátomról én se tudtam eldönteni, hogy mi van. Folyton voltak női, és sokat áradozott róluk. De mikor kettesbe voltunk akkor gyakran simogatott, de csak ''vicc'' gyanánt. Ő tudja rólam, hogy mi a helyzet, de sose volt köztünk semmi.

Viszont gyakran megdumáljuk egymás magánéletét. Szóval engem is érdekelnek a nő ügyei, és ő is meghallgat, ha a barátomról mesélek neki.

Szóval a te eseted is hasonlónak tűnik. Nem könnyű, de próbálkozhatsz erről a témáról dumálni. Ha elég erősnek érzed a barátságotokat akkor elmondhatod neki, h a pasikat szereted, de azt ne, hogy bejön neked! :)

21 meleg F.

2011. jún. 9. 14:56
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

14:20 azt kérdezted h így szoktam-e udvarolni

de ha ebböl céloztál arra h búza vok-e akkor szted ugy megyek oda 1 csajhoz h ezeket kérdezem meg? de am mind1 :D

no para nem szaporítom a melegek táborát...

2011. jún. 9. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Noname: A b.zi vagy bazzén kívül bármelyik kérdést fel tudod tenni egy csajnak is nem? Neked üldözési mániád van, nem mondta senki hogy homo vagy. Ha az lennél sem lenne vele semmi gond, csak egyszerűen paraszt vagy. Nem tudom miért kell azért bunkóságokat írogatni valakinek mert meleg. Persze biztos nem tehetsz róla hogy homofóbiád van. Nem hiszem hogy a kérdező azért tette fel a kérdést hogy a magadfajták itt alázzák.

Kérdező: Van valami fejlemény amúgy, találtál használható választ itt?

2011. jún. 10. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen... jól látod, féltem a calagam nyílását :D
2011. jún. 10. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:
* valagam XD
2011. jún. 10. 23:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, egyelőre nincs semmi, azóta nem is találkoztunk. Majd megpróbálom ezt a lányokból kiábrándulós szöveget előadni neki. Vagy nem is tudom. Az nem olyan, mintha egy lúzer lennék, aki amiatt vonzódik a saját neméhez, mert sok kosarat kapott?:D
2011. jún. 10. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!