Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakiről megtudni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakiről megtudni, hogy meleg-e?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, de nem tudom megállapítani, hogy "egy csapatban játszunk-e". Vannak erre utaló jelek, lehet, hogy csak nem mer kezdeményezni, ahogy én se, máskor viszont úgy tűnik, a lányok érdeklik. Hogy tudnék a dologról megbizonyosodni?

És a fújolóknak: ha megtudom, hogy hetero, nem fogok rámászni és nem próbálom meggyőzni, akkor maradunk haverok:)

19/F

2011. jún. 7. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd a barátait, vagy hozd szóba az exeket. Jobb ötletem nincs. :S
2011. jún. 7. 19:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy biszexuális. Beszélgess Vele legalább fél órát, míg olyan témához nem értek, hogy kipuhatolózd és ne kelljen konkrétan rákérdezni.

Sok sikert!

2011. jún. 7. 19:08
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

kezdj el neki a csajokról dumálni, h ennek meg annak mekkora csöcse van, hú de bekennéd a lánynak a lompost stb, a lényeg, h nagy átéléssel mondd ezt.

a reakciójából vmennyire tudsz következtetni, h tényleg érdeklik-e a csajok, ez az ő téma iránti átélésén múlik.

ettől még lehet biszex, de egy próbát megér.

2011. jún. 7. 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
hat ha bisex akkor meg nehezebben tudod meg....de sztem ha tobb dologrol kezdtek beszelni akkor csak ra lehet jonni.....
2011. jún. 7. 19:56
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

"B*zi vagy baze?"

"Kell a brém?"

"Szereted a seggbekukit?"

"Szerinted is jól néz ki annak a csajnak a segge? Vagy te a pasikra buksz?"

ha kell még szólj

2011. jún. 7. 21:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az hogy a lányokról teszel neki megjegyzést,nem fog előrébb vinni,épp úgy megjátszhatja a dolgot mint ahogy Te is.Szerintem,ha nem is konkrétan kérdezz rá,de pont hogy inkább kezd el azt mondani h csalódtál a lányokban,vagy a lányok ilyen hülyél olyan hülyék,és neki mi a véleménye erről?

Egyébként olyan érdekes hogy egyre többen válallják hogy melegek,és egyre fiatalabbak.Ez nem ellened irányul,sem ellenük csak fura hogy pl ezen az oldalon is mennyi ilyen kérdés van és a legtöbb 17-20 éves srác.

2011. jún. 9. 13:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Noname

Inkább nem mondok rád semmit.

Te így udvarolsz? Hadd ne meséljem el a homofóbiáról kialakított tudományos elméleteket. Javaslom azért hogy nézz utána.

Kérdező, szerintem ne próbáld ki hogy csajokról áradozol nagy átéléssel és figyeled a reakcióit, mert ha te elő tudod adni hihetően hogy érdekelnek a csajok, akkor lehet hogy ő is. Ez nem hiszem hogy megoldás lenne. Ellenben ha ezt teszed és valóban homo vagy biszexuális, akkor még inkább elbizonytalanítod az irányodba és még kevésbé mer majd kezdeményezni. Ő egyébként tudja rólad hogy melyik csapatban játszol? Egyébként ha kettesben vannak olyan emberek akik vonzódnak egymáshoz akkor sokkal másabb reakcióik tudnak lenni bizonyos dolgokra mint sok ember között. Pláne ha más beállítottságuak, és esetleg még nem tudják, nem merik felvállalni a nagy világ előtt. Voltatok már kettesben, nyugodt környezetben? Olyankor hogyan viselkedik veled? Ha szeretőként nem is de barátként azért meg akarod tartani mindenképp? Ha beszélsz vele erről a dologról és nem is egy csapatban játszotok, de őszinte a barátsága irányodba (és nem olyan tuskó mint Noname) akkor szerintem akár még a barátság is megmaradhat köztetek. Neked kell kezdeményezned szerintem, mert ha ő nem mer vagy nem akar és tényleg kell neked, akkor nincs sok választásod.

2011. jún. 9. 13:15
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
Nem szokásom fiúknak udvarolni, heteró vagyok :D
2011. jún. 9. 13:50
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
ezt enis szeretnem tudni, hogy mik a jelei de nem sok sikerrel jartam eddig...
2011. jún. 9. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

NEm lehet tudni. Én meleg srác vagyok, és ha kell, úgy eljátszom a nőfaló csajozós macsót, hogy csak na!

Szerintem egyszerűen mondd meg neki, hogy te meleg vagy. Attól még nem biztos, hogy ő is őszinte lesz, de egy próbát megér.

2011. jún. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!