Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális ha a haverom 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a haverom 18 éves létére közösen akarja verni velem? Azt mondta hogy lehetnr egy kicsit egymásét is. Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 17:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat néztétek "Torrente, a törvény kétbalkeze" filmet.
2011. jún. 8. 15:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem ez normális minden kamasz én is csináltam már sőt én már szoptam is sőt megtenném még egyszer mert jó de semmi másba nem lennék benne egy fiúval ez a max. lehet hogy 5-10 év múlva szégyellem majd de ez most abszolút nem érdekel.

Hogy mi a jó benne végül is ha közösen mindenki magának akkor a versenyzés ami izgalmas valamint a kíváncsiság hogy kinek mekkora meddig bírja stb. ha viszont egymásnak akkor az a jó benne hogy nem tudod előre hogy mit mikor fog csinálni és ezáltal jobb érzés.

Bár ezt nem kérdezted de a szopás az egy más téma az úgy jó ahogy van.

2012. okt. 21. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!