Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek a lábfetisemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek a lábfetisemmel?

Figyelt kérdés

Már eléggé kétségbe vagyok esve, mert ide írok... szóval az a helyzet, hogy nagyon durván lábfetises vagyok, már az óvodában is a lányok, fiatal óvónénik lábait néztem (nem vicc). Nagyon szeretném ezt kiélni, de nem tudom, hogyan tegyem. Nem vagyok egy csajozós típus, nem vagyok túl daliás, a korombeliekkel nem jövök ki túl jól, a lányok nagyrésze hihetetlenól irritál a mai idióta szubkultúrákkal, normális lányt csak néhányat ismerek (aki szép is, normális is, természetesen foglalt). Azért szenvedek rohadtul, mert az, hogy egy csaj mezítláb van, vagy strandpapucsban jön be, az nekem kb. olyan, mintha meztelen mellekkel járkálnának. A "balettcipőtől" meg a flip-flops-tól egyenesen megőrülök. Ez már elég durva stresszt okoz, mert nem tudom kiélni a vágyamat, viszont ezeknek a hatásoknak folyamatosan ki vagyok téve. Nem tudom, mit tegyek... arra is gondoltam, hogy elmegyek valami nyári bulihelyre, keresek egy jobbra nem érdemes csajt, akit részegen rá tudok venni egy ilyen kis játékra, vagy strandon valahogy megoldom... Vagy esetleg menjek el egy prostihoz?

Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de nekem ez nagyon rossz, teljesen tehetetlennek érzem magam, az őrületbe kergetnek a szép lábak.

Kérem az olyanokat, akik ezt nem tartják elfogadottnak, vagy csak annyit fűznének hozzá, hogy "hát te beteg vagy b*meg", ne írjanak, mert nem ez a fajta vélemény érdekel. Én ezzel a dologgal régen megbékéltem és teljesen normálisnak tartom.

2011. jún. 7. 13:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Volt tavaly ez a "nyárfalók" nevezetű társaság TV-ben, arról szólt, hogy strandokon, bulihelyeken nyáron mindenféle ökörségeket megcsináltak. Ott volt, hogy leszólítottak egy-két csajt és az volt a feladat, hogy tejszínhabot kellett lenyalni a lábukról. Úgy irigyeltem a mázlistákat, én meg kb. 12 éves korom óta várok erre...

Szerintem meg lehetne csinálni, hogy odamegyek párhoz, aztán azt mondom, hogy fogadtunk a barátommmal, hogy meg merem-e csinálni. Tuti lenne néhány, amelyik igent mondana. Néha olvasgatok neten ilyen sztorikat, azt látom, hogy egy csomó embernek jön úgy össze, hogy a csaj észreveszi, hogy nézik a lábát, vagy mondjuk megszagolja a cipőjét, és aztán odaadja neki a lábát, hogy ő is kipróbálja ezt a játékot. Vagy pl. szerintem nem lenne túl nehéz egy részeg csajt egy bulizóhelyen rávenni ilyesmire. Csak az a bajom ezekkel, hogy hülyén érezném magam. Nem akarom, hogy lefilmezzenek, aztán neten lássam magam viszont, vagy lássam az alanyt ezen röhögni a barátnőivel, hogy "nézd, találtam egy ilyen idiótát". Arra vágyom, hogy legyen egy értelmes lány, aki elfogadja, hogy vannak ilyen igényeim és azért teljesíti, hogy nekem jó legyen, anélkül, hogy lenézne érte. De sose ment a csajozás túl jól. Nem tudom, mi van velem, ha kinézek egy csajt, véletlenül se néz vissza rám, ha rápillantok, sose ülnek mellém egy buszon. Helyette kapok valami 80 éves papát...

2011. jún. 11. 18:45
 22/31 anonim ***** válasza:

04:51 voltam.

csak lábfejre vonatkozik, vagy az egész lábszárra?

küldtem privit.

de lehet, ha nem lábfétised lenne, akkor is ugyanúgy vágynál valakire, csak nem annyira a "lábára". erről mit gondoltok?

hallod, strandon nekem is valóra tudná váltani az álmomat egy lány, feledhetetlen élményeket adna. persze kicsit másra gondolok, mint te. egyszer indítanék erről kérdést csak nem akarom h teljesen hülyének nézzenek itt

2011. jún. 11. 19:30
 23/31 anonim ***** válasza:

Utolsónak: senki sem tudja, ki vagy, tedd fel a kérdést, és linkeld be, mert érdekel... :P

Kérdező: Az okozhat szorongást, ha a vágyad már beteges, és csak úgy tudsz kielégülni, ha egy női láb van a középpontban, és a többi nem érdekel a lányban semmilyen téren. Egy durva példát hozok fel: sokszor látni a filmekben, hogy a szadista gyilkos csak úgy elégül ki, ha az alanyt szenvedni látja, kínozhatja. Persze a tiéd egyáltalán nem brutális, de ha csak akkor elégülsz ki, ha nézheted, megérintheted, megcsókolhatod, akármizheted... a női lábat, más nem elégít ki, akkor az belső konfliktusokat okozhat. Vívódsz önmagaddal, hogy miért nem vagy képes emberként tekinteni egy lányra, miért nem izgat a többi része, illetve miért vagy más, mint a többiek... Ez elég szélsőséges eset, de ezért írtam az előző válaszban is feltételes módban.

2011. jún. 14. 08:51
 24/31 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem ez a helyzet, sok minden tetszik egy lányon.

Az viszont már évek óta igen komoly szorongást okoz, és idegbeteget csinált belőlem, hogy kb. egy lány se volt hajlandó szóba állni velem. Látom magamon, hogy a tudatom beszűkül, kezdek mindent "fekete-fehérben", sematikusan látni, mert egyszerűen nem kapom meg azt, ami alapvető lenne, ami mindenkinek sikerül, az nekem nem.

2011. jún. 14. 13:25
 25/31 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ismerkedj, járj nyitott szemmel, próbálkozz, légy optimista. Sokat bulizz és még többet ismerkedj. Ugyan olyan voltam mint te, 18 éves koromig semmi, az ég világon semmi. Aztán találtam egy lányt aki gyönyörű kívül belül és a lába is csodálatos és fél év után már nem éreztem cikinek rákérdezni egy kis láb játékra és belement. Ez kb olyan dolog hogy ha te megteszed neki amit ő szeret és amit ő kér és elvár tőled, akkor ő miért ne viszonozná ? Üzenem az összes önző libának hogy bekaphatják ha elvárják hogy mi pasik gyengédek és kényeztetőek legyünk sex közben de mi pasik meg nem élhetjük ki a vágyainkat.

Szal csak ezt akartam mondani. Semmi gáz, nem vagy se fura se beteges. Csak ismerkedj és ne a láb legyen az elsődleges célpont a leendő barátnődön szerintem. Ha találsz valakit akivel járni kezdesz előbb utóbb úgysem lesz semmi TABU.

Fel a fejjel!

2011. jún. 17. 14:02
 26/31 anonim ***** válasza:
69%

kedves kérdező, irigykedni fogsz rám de én már nyaltam és tapiztam is csajlábat... Nyami!

A trükk egyszerű: egy csaj közelébe mész, akinek épp semmi dolga, és megkérdezed tőle: tapizhatom a lábad?

Hajrá! ;)

2011. aug. 16. 23:30
 27/31 anonim ***** válasza:

Üdv!

Szintén amondó vagyok próbálj ehhez partnert találni. Vannak nyitott és játékos lányok is. Olyanok akik eléggé inteligensek, hogy rájöjjenek mi hajt egy lábfétisisztát, hiszen a magunkfajtának egy szép női láb ugyanolyan izgató mint a többség számára a szép mell vagy feszes popsi.

A pszichomókussal ne próbálkozz. Ez nem betegség, ez valami velünk született dolog, nem lehet tőle megszabadulni.

2012. jan. 25. 18:21
 28/31 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem tudom, betegség-e vagy nem. Nekem is hasonló van. Szerintem valami oka lehet, amitől ez kialakul. Nem hinném, hogy az emberrel ez vele születik. Viszont ha vmi konfliktusra vezethető vissza a kialakulásának az oka, akkor tényleg gyógyítható is lenne. Hát engem érdekelne, mert ha tényleg konfliktus miatt alakul ki az ilyen, én szeretném ezt rendbe rakni a magam életében. Valami pszichológiai szakkönyvben csak írnak már erről, hogy ezek a fétisek mitől alakulnak ki. Szerintem tuti oka lehet vmiféle rendezetlen családi háttér a gyerekkorban, kamaszkorban, vagy vmi más.

Érdekelne hát, mi az oka, csak az a baj, ezt már el is hallgatják, mert a másságot már olyan szinten tisztelni kell, hogy aki akarna se tudna már igazán utánajárni az egyébként nyilvánvaló okoknak.

2012. jan. 27. 14:00
 29/31 A kérdező kommentje:

"Utolsó: nem tudom, betegség-e vagy nem. Nekem is hasonló van. Szerintem valami oka lehet, amitől ez kialakul. Nem hinném, hogy az emberrel ez vele születik. Viszont ha vmi konfliktusra vezethető vissza a kialakulásának az oka, akkor tényleg gyógyítható is lenne. Hát engem érdekelne, mert ha tényleg konfliktus miatt alakul ki az ilyen, én szeretném ezt rendbe rakni a magam életében. Valami pszichológiai szakkönyvben csak írnak már erről, hogy ezek a fétisek mitől alakulnak ki. Szerintem tuti oka lehet vmiféle rendezetlen családi háttér a gyerekkorban, kamaszkorban, vagy vmi más. "

Marhaság. Nem betegség, sosem tekintettem annak. Az, hogy a tudatlan emberek mit gondolnak, nem az én dolgom. Ugyanolyan természetes vonzódás, mint a mellhez vagy a fenékhez való vonzódás.

2012. jan. 28. 23:59
 30/31 anonim ***** válasza:

Előző voltam.

Mondom, nekem is hasonló van, és én kész lennék szembenézni vele, ha betegség. Pl. a depresszió is betegség. Nem azt jelenti az a szó, hogy "betegség", hogy amiatt már kevesebb az ember és el kell ítélni vagy valami, de azt sem jelenti, hogy a szőnyeg alá kell söpörni a dolgot.

Ha valakinek nagyon, fokozottan szüksége van arra, hogy az ilyen vágyait kiélje és nem tud meglenni enélkül, az lehet szeretethiány miatt is. Ez persze nem feltétlenül a láb, hanem bármi más felé is irányulhat.

Az a baj, félreértettél. Arról beszéltem, azt lenne jó megtudni, mi az oka az ilyen fétisek kialakulásának. Nyilván valami okra visszavezethető, miért nézted már az óvodában is a lányok, fiatal óvónénik lábait. Én kora tizenéves koromban a lábszárra "zizzentem be", ez megint nem tudom, miért van, de ennek is oka lehet.

Szerintem az, hogy ilyen szinten megőrülsz ezért és ilyen szinten durva stresszt okoz, hogy nem tudod kiélni a vágyaidat, nem teljesen normális. Erre mondom, hogy pl. ennek az oka lehet a szeretethiány, talán itt akarod megkapni tudat alatt amit nem kaptál meg. Én úgy voltam nem olyan régen a női lábszárral, hogy volt h legszívesebben meghaltam volna annyira lázba hozott egy csupasz lábszár. De azóta néhány dolog rendeződött nálam, kiegyensúlyozottabb vagyok, és ilyet már nem érzek. Most is megnézem a szép női lábakat és nagyon vonzónak és csodaszépnek találom és tudnék vele mit csinálni de nem hoz annyira lázba, és túl tudok rajta lépni. Majd ha úgy alakul úgyis kiélem ezt, addig meg minek idegeskedni.

2012. jan. 30. 00:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!