Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek a lábfetisemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek a lábfetisemmel?

Figyelt kérdés

Már eléggé kétségbe vagyok esve, mert ide írok... szóval az a helyzet, hogy nagyon durván lábfetises vagyok, már az óvodában is a lányok, fiatal óvónénik lábait néztem (nem vicc). Nagyon szeretném ezt kiélni, de nem tudom, hogyan tegyem. Nem vagyok egy csajozós típus, nem vagyok túl daliás, a korombeliekkel nem jövök ki túl jól, a lányok nagyrésze hihetetlenól irritál a mai idióta szubkultúrákkal, normális lányt csak néhányat ismerek (aki szép is, normális is, természetesen foglalt). Azért szenvedek rohadtul, mert az, hogy egy csaj mezítláb van, vagy strandpapucsban jön be, az nekem kb. olyan, mintha meztelen mellekkel járkálnának. A "balettcipőtől" meg a flip-flops-tól egyenesen megőrülök. Ez már elég durva stresszt okoz, mert nem tudom kiélni a vágyamat, viszont ezeknek a hatásoknak folyamatosan ki vagyok téve. Nem tudom, mit tegyek... arra is gondoltam, hogy elmegyek valami nyári bulihelyre, keresek egy jobbra nem érdemes csajt, akit részegen rá tudok venni egy ilyen kis játékra, vagy strandon valahogy megoldom... Vagy esetleg menjek el egy prostihoz?

Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de nekem ez nagyon rossz, teljesen tehetetlennek érzem magam, az őrületbe kergetnek a szép lábak.

Kérem az olyanokat, akik ezt nem tartják elfogadottnak, vagy csak annyit fűznének hozzá, hogy "hát te beteg vagy b*meg", ne írjanak, mert nem ez a fajta vélemény érdekel. Én ezzel a dologgal régen megbékéltem és teljesen normálisnak tartom.

2011. jún. 7. 13:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
48%

Ahhh, ilyen kérdés és válaszok:)

Egyébként én csináltam már ilyet, engem nem izgat ez a dolog, de hidd el nagyon sok ember van ugyan így a lábakkal:)

Hogy mit kezdj vele, hát nem tudom, vannak nekem is titkos vágyaim, de még nem mertem kipróbálni senkivel.

2011. jún. 11. 02:27
 12/31 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem kétféle fetisizmus van. Az egyik, mikor csak a (jelen esetben) láb látványa, érintése elégít ki, és a másik, ha az csak dob rajta, és attól még a szexe is élvezed. Ha nálad az utóbbi van, akkor nincs veled semmi probléma. De ha csak a lábak izgatnak, akkor tényleg pszichológus, mert ez később szorongáshoz is vezethet. Amúgy én pont kifogtam két pasit, akiket nagyon izgatta a lábam, és én nem néztem hülyének őket, lehetett ezzel is játszani. :-)
2011. jún. 11. 04:35
 13/31 anonim ***** válasza:

ne csinálj akkora ügyet ebből, nem vagy vele egyedül!

én az egész lábszárral vagyok így. már akartam én is kérdést indítani ilyen témában csak nem tudtam még rávenni magam.

am. azt hogy értetted, hog "strandon valahogy megoldom"?

2011. jún. 11. 04:51
 14/31 anonim ***** válasza:
Szerintem csak becsajoznod kéne valahogy. Nem hiszem, hogy ez olyan extra dolog, hogy a barátnőd ne lenne benne.
2011. jún. 11. 09:41
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
Menj el talpmasszőrnek. :D
2011. jún. 11. 10:25
 16/31 anonim ***** válasza:
46%
Valaki megnézte a Mentalistát mi? :D
2011. jún. 11. 10:47
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
Mert mi volt benne? :D
2011. jún. 11. 10:55
 18/31 anonim ***** válasza:
Pont egy ilyen lábfétises dolog volt :))
2011. jún. 11. 13:15
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem nézem a mentalistát.

"De ha csak a lábak izgatnak, akkor tényleg pszichológus, mert ez később szorongáshoz is vezethet."

Nem csak azok izgatnak, de áruld már el, miért vezet szorongáshoz? Engem ez baromira érdekel, mert annyi helyen láttam leírva, hogy lassan közhelyszámba veszem.

A barátnő az ok, de az a baj, hogy ha ez egy strandon jön rám, akkor is ki akarom élni. Nem tudom, mi lenne, ha csak úgy találomra megkérdeznék egy lányt? Vagy egy buliban? Ez nem nemi aktus, semmi rossz nyomot nem hagy benne, nekem meg egy életem álmát váltaná valóra.

2011. jún. 11. 18:14
 20/31 anonim ***** válasza:
és mit kérdeznél tőle?
2011. jún. 11. 18:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!