Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rudefinder.com. Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rudefinder.com. Mennyire megbízható az oldal? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha 2-3 naponta kapok levelet\ket,akkor az csak ilyen "xy aranyos nem?ismerd meg" féle kamuzás,vagy van annyira megbízható és korrekt hogy ha valakitől levelet találok a postaládámban,akkor tényleg az írta??Azért fontos ez mert upgradelni kell a profot hogy eltudd olvasni a méleket.Csak olyanok válaszát várom,akik használták már és tudnak erről nyilatkozni.

Köszönöm.

2011. jún. 7. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meg lett. Ezen van aki tényleg szexet akar, és nem csak a pénzed: [link]
2011. júl. 11. 16:35
 12/15 A kérdező kommentje:
És ezeknek mennyire lehet hinni?Pl.ennek az utolsónak?Nem is az előfizetés a lényeg,mert ha tudom hogy komoly emberek vannak az oldalon,akkor az a 30 font nem sok.Ezeknek mennyire lehet hinni?van aki már levelezett ezen vkivel?
2011. júl. 12. 06:52
 13/15 anonim ***** válasza:
[link] Volt hogy londoni csaj mászott rám. Végül találka azért nem lett, mert "túl" rámenős volt.
2011. júl. 12. 08:53
 14/15 A kérdező kommentje:
akkor ez a getiton ez megbízható oldal?Ez nem küldözget leveleket,flörtöket,ilyesmit?
2011. júl. 16. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem küldőt kamut. Ahhoz meg nem használtam eleget hogy megbízható véleményt mondjak (bő egy hónap). Mert London tele volt nőkel, itthon meg nincs rajta csak egy két prosti (bár ez sajnos "jó" kelet-közép-európai szokás).
2011. júl. 16. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!