Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szűk a barátnőm, a behatolás nagyon nehéz. Mit lehetne tenni ez ellen? (ha kellőképpen felizgatom akkor is ez van)
Jól írták feljebb, olyan nincs, hogy valaki anatómiailag túl szűk. Gondolj bele, ott egy gyerek is kifér!!! Ha kellőképp fel van izgulva, és feloldódtak a gátlásai, nincs semmilyen lelki gond, akkor ki tud tágulni. A leírtak alapján biztos, hogy gátlásai vannak. Talán túl korai még neki a szex. Ha a nyalást szereti, akkor azzal kezdd, és miután elment, akkor próbáld berakni neki. Én akármennyire is fel vagyok izgulva, akkor tágul ki a legjobban a puncim, mikor elélvezek. Amúgy sok jót írtak felettem, én csak megerősíteni szeretném, hogy biztosan lelki okok állnak a háttérben.
20L
Még annyi, hogy azt megerősítem én is, hogy nincs olyan, hogy anatómiailag túl szűk! Én i azt gondolta magamról, míg rá nem jöttem, hogy a gátlásaimmal volt a probléma. Amit ezeket legyőztem, és lett mellé egy olyan partnerem aki tényleg fel tudott izgatni, máris nem voltam szűk.
23L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!