Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl szűk a barátnőm, a behatol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk a barátnőm, a behatolás nagyon nehéz. Mit lehetne tenni ez ellen? (ha kellőképpen felizgatom akkor is ez van)

Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk több honapja és barátnőm szűz volt,én vettem el a szüzességét.Ha szexre kerül a sor nagyon nehezen tudom berakni mert fáj neki,pedig előtte nagyon kiván,de ahogy aktusra kerül a sor ideges is lesz.Ha misszionárius pozban van akkor isfáj neki,sőt akkor azt mondja hogy nagyon feszes pl.De eközben minél jobban megy a szenvedés annál jobban megy el nekem is a kedvem és kezdek lelankadni,ha meg berakom akkor annyira óvatos vagyok már vele hogy én nem élvezem.Azt tudni kell hogy van közöttünk ugy 25 cm magasságkülönbség.Mit tegyek hogy neki is jobb legyen és nekem is?
2011. jún. 7. 11:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
mér lessz ideges? azt az okot kéne megszüntetni,és ha ő van felül az is segithet.
2011. jún. 7. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

Sikósítót! Ha nem probáltátok probáljátok, ki és többfélét! Ha próbáltátok meg váltastok, akár nőgyógyász ajánlásával!

Ha így sem megy akkor csak pettingeljetek, és akkor amikor már az megy (pár hét vagy 1-2 hónap) elteltével újra szeretkezni. Az sem baj, ha mondjuk meglepetésszerűen hatolsz belé. Hajrá!

2011. jún. 7. 11:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kellőképp felizgatva. Hiába érzi úgy- Plusz lelki gátjais is vannak. Beszélgessetek errő, cirógasd, szeretgesd. Ha szexre kerül a sor: haladjatok nagyon lassan, igyatok egy üveg bort, hagyj neki időt feloldódn. Használjatok sikosítót!!!! Van olyan, ami egyben masszászolaj is. Olyat vegyél, és masszírozd végi a tetét (már ha tudsz masszírozni, ha nem, akkor ne erőltesd :) csak finoman :)) Simogasd az intim részeken. Kezdd ujjazással (használj jó sok sikosítót), és a behatolást próbáljátok kutyapózban, mikor már eléggé kitágult a barátnőd az ujjazástól.

Hány éves? Nem nevelték túl konzervatívan? Meg van elégedve magával? (nem érzi magát csúnyának, kövérnek stb) Esetleg nem zaklatta valaki? Ezek mind okozhatnak gátlásokat.

Te is szűz voltál?

Beszéljetek arról is,hogy a szex nagyon jó, de senki nem születik b.aszógépnek (már bocs :)), tanulni kell mindenkinek, és van, akinek nehezen megy. Ő is ilyen. De te szereted, és azt akarod, hogy jó legye neki.

Higgyétek el, csak az első gátat kell áttörni, onnan menni fog!

Bor, sikosító, és sok-sok odafigyelés!

MIndent bele! :)

23L

2011. jún. 7. 11:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Járt már a barátnőd nőgyógyásznál? Az meg tudta vizsgálni? Őszintén szólva amennyire én ismerem a női anatómiát, nemigen lehetséges olyan, hogy valaki FIZIKAILAG szűk legyen egy pénisz befogadásához. Viszont! Létezik egy vaginizmus nevű mentális probléma, amikor nincs fizikai elváltozás, de a nő valami miatt fél a behatolástól, ezért ha ilyen helyzetbe kerül, akkor a hüvelyizmok görcsbe rándulnak és tiltakoznak a behatolás ellen. /www.vaginizmus.hu/

Szóval először ki kéne zárni a fizikai problémát (nőgyógyászati vizsgálat), ha azzal minden rendben van, akkor a mentális részen keresgélni tovább.

Tamponhasználat megy neki? Ujjaztad már? Azzal is gond van?

26/N

2011. jún. 7. 11:52
 5/14 anonim ***** válasza:

11:47-es nagyon jókat írt! :)

26/N

2011. jún. 7. 11:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Használunk sikositot,elég konzervativ amugy,én abszolut voltam már több nővel,szóval nem vagyok szűz a 11:47es tényleg jokat irt,alkoholt nem abszolut nem iszik az ujjazást meg annyira nem szereti csak a nyalást.Jah és még masztizni sem szokott mert beszélgettunk erről.
2011. jún. 7. 12:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Az kizárt, hogy ne maszturbáljon. Valamilyen gátlás áll a háttérben (lehet szexuális trauma), ráadásul még nem bízik meg benned teljesen. Idő kell neki vagy egy jó orvos.
2011. jún. 9. 21:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Az elején mi is így voltunk. Nekem kutyapózban sem ment. Ami nálunk bevállt az aaz hogy első behatoláskor én vagyok felül és én ülök rá a páromra. Először csak egy kicsit csúszok rá és úgy mozgok fel le és pillanatok alatt nedves leszek és kitágulok és utána már könnyebb teljesen ráülni. Próbáljátok ki. Ő diktálja a tempót meg a behatolási szöget és szerintem menni fog.
2011. jún. 9. 21:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is a vaginizmusra tippelnék!
2011. jún. 9. 21:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem komoly gondok vannak a barátnőddel, nem normális, hogy valaki ennyire gátlásos legyen. Lehet a lovaglóhoz is túl gátlásos lesz próbálkozni.

Mi az, hogy nem szereti, ha ujjazod? ????

Akkor hogy akar szexelni? Van azért hasonlóság a két dolog között...

Erre is lehet magyarázat a konzervativizmusa, mert ugye a szexnek nem az a módja, hogy ujjal turkálnak az emberben stb.

Sok munkád lesz vele. Ha szereted a lányt, akkor kitartás!

23L

2011. jún. 9. 21:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!