Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok. Nektek zavaró ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Nektek zavaró ha egy pasinak van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok és nincs kis pocakom kockás a hasam.

az én barátnőim mind szerették, de ismerek olyat is aki inkább az ilyen kispocakot szereti :)

2011. jún. 7. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mekkora az "kis" pocak. :) Ha tényleg pici, azt kifejezetten szeretem, jobb rajta feküdni, puszilgatni, odabújni, meg... egyáltalán :) de ha nem olyan kicsi, abban nem találok semmi vonzót. Nem tudom, a tiéd mekkora lehet, de emiatt ne legyenek komplexusaid, hacsak nem vagy másfél mázsa, biztos lesz, akinek tetszel. Viszont tényleg menj edzeni, hidd el, hogy sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. (nem pusztán azért, mert esetleg fogysz, hanem mert a mozgás a léleknek is jót tesz. komolyan)
2011. jún. 7. 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Helló, 186/86 az semmi. Nincs pocakod.
2011. jún. 7. 14:32
 14/15 A kérdező kommentje:
170 és 73 kiló ... :S pont az a három kiló a fölös? Hát remélem összefutok majd olyan lányokkal akik szeretik ezt az alakot :D őőőőő Szívbeteg vagyok... nem mozoghatok sokat, sajna még a nagy sétától is kifulladok... :/ nem érzem magam elhizotnak... sőt inkább az zavar h csak a hasam kicsit gömböjübb mint kéne :D
2011. jún. 7. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:
akkor egy piit jobban figyelj oda a kajára, este már főleg fehérjét egyél, és néha mozogj, kell az, ha szívbeteg vagy, akkor is.
2011. jún. 7. 23:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!