Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok. Nektek zavaró ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Nektek zavaró ha egy pasinak van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 10:06
1 2
 1/15 szamóca.. ***** válasza:

kis pocak...? ezt fejtsd ki, abból kiindulva hogy a 150 kilós mangalicák is előszeretettel nevezik maguakt "ducinak" vagy "kissé teltnek".:D

nem mindegy mekkora az a kis pocak. egyébkétn engem a vékony férfiak vonzanak.

2011. jún. 7. 10:10
 2/15 anonim ***** válasza:

Az én páromnak van. :) Én nagyon szeretem, kis mackós testalkatú. Ha szeretsz valakit akkor szerintem mindegy, hogy pocakos vagy sem, úgy szereted ahogy van. Én Őt ezerszer jobban kívánom mint bármelyik izmos, kockás hasú pasit hiszen Őt szeretem. :)

De gondolom Te arra lennél kíváncsi, hogy ha még két ember nincs kapcsolatban. Nos, akkor is azt tudom mondani, hogy ha a belső tulajdonságaiddal képes vagy valakit elvarázsolni már nem fog számítani, hogy pocakos vagy vagy izmos testalkatú ... Akkor már nem azon lesz a hangsúly. :)

2011. jún. 7. 10:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát igen én is ilyen ,,mackós,, vagyok :) Azért kérdezem mert komplexusok alakultak ki bennem...
2011. jún. 7. 10:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Hány cm magas vagy és hány kiló? Szerintem emiatt nem kellene, hogy kisebbségi komplexusod legyen, bár a barátomnak is van néha, de Ő sokszor meglehetősen jól titkolja de én tudom, hogy szeretné leadni azt a pocakot főleg mert egy időben a legjobb barátja sokat győzködte, hogy járjon el edzeni mert ez nem férfias. Szerintem meg nagyon is az! ;)
2011. jún. 7. 10:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha a srácot nem zavarja téged miért?
2011. jún. 7. 10:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Milyen srácot??:D
2011. jún. 7. 10:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Az én párom is mackó testalkatú, szeretem őt a pocijával együtt! Emiatt ne elgyenek komplexusaid, akkor se ha megjegyzést tesznek rád. Sok lánynak tetszenek a mackók!
 8/15 anonim ***** válasza:
Egy srác tette fel a kérdést :D
 9/15 anonim ***** válasza:

Na csajok, akkor Én felhozom magam példaként a kis pocakra.

186 cm magas vagyok és 86 kilo.

Ehhez mérten van pocak.

2011. jún. 7. 10:38
 10/15 szamóca.. ***** válasza:

ha komplexusaid vannak, miért nem jrász edzeni?

félreértés ne essék, így is fogsz találni párt, mert belső tulajdonságok meg szerelem meg blabla, de akkor is, ha téged zavar akkor azért menj edzeni.

2011. jún. 7. 10:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!