Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nektek zavaró ha egy pasinak van egy kis pocakja?
kis pocak...? ezt fejtsd ki, abból kiindulva hogy a 150 kilós mangalicák is előszeretettel nevezik maguakt "ducinak" vagy "kissé teltnek".:D
nem mindegy mekkora az a kis pocak. egyébkétn engem a vékony férfiak vonzanak.
Az én páromnak van. :) Én nagyon szeretem, kis mackós testalkatú. Ha szeretsz valakit akkor szerintem mindegy, hogy pocakos vagy sem, úgy szereted ahogy van. Én Őt ezerszer jobban kívánom mint bármelyik izmos, kockás hasú pasit hiszen Őt szeretem. :)
De gondolom Te arra lennél kíváncsi, hogy ha még két ember nincs kapcsolatban. Nos, akkor is azt tudom mondani, hogy ha a belső tulajdonságaiddal képes vagy valakit elvarázsolni már nem fog számítani, hogy pocakos vagy vagy izmos testalkatú ... Akkor már nem azon lesz a hangsúly. :)
Na csajok, akkor Én felhozom magam példaként a kis pocakra.
186 cm magas vagyok és 86 kilo.
Ehhez mérten van pocak.
ha komplexusaid vannak, miért nem jrász edzeni?
félreértés ne essék, így is fogsz találni párt, mert belső tulajdonságok meg szerelem meg blabla, de akkor is, ha téged zavar akkor azért menj edzeni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!