Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek van olyan, hogyha oralisan kielegitettel egy not, utana nincsen szex? Csak neki akarsz oromet okozni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 09:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem mert nyalás közben felizgulok minimum kézimunka a csaj részéről vagy pippantás
2011. jún. 7. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt teljesen megértem és egyet is értek veled,de nem azt mondtam hogy rendszert csinálunk belőle.Egyszer egyszer jólesik neki is és nekem is,mikor látom utána hogy elbágyad és elalszik mondjuk 10 perc múlva,én meg ébren figyelem ahogy alszik,látom az arcán hogy nyugodt és szeretgetem is mig alszik. :) Nekem is jólesik néha ha csak ő ad,önzetlenül.Szerintem ebben nincs hiba igy.
2011. jún. 7. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez fura? Nálunk is előfordul itt-ott, hogy csak egyik kényezteti a másikat. Attól még imádunk együtt elélvezni, de néha jól esik csak önzetlenül adni, vagy kapni =)
2011. jún. 7. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt, párom azt mondta hogy "hagyd és élvezd csak" ... nagyon meglepett, de elfogadtam. Mára már vannak olyan esték hogy csak ő vagy csak én. de természetesen a ketten együtt a legszebb élmény :)
2011. jún. 7. 10:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sincsen ebbe semmi, csak erdekelt a velemenyetek!
2011. jún. 7. 10:56
 16/16 anonim ***** válasza:
van olyan hogy épp nincs kedvem a szexhez, de azért orálisan kielégítem a barátnőmet
2011. jún. 7. 11:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!