Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek van olyan, hogyha oralisan kielegitettel egy not, utana nincsen szex? Csak neki akarsz oromet okozni?
Volt rá egy példa,és sértődés szokott lenni belőle?
Ezt nem tudom összerakni
elozo akkor gyakorold meg egy kicsit a magyar nyelvet.
egyebkent igen, hasonlo a helyzet, elofordult mar, de nem gyakori, elvegre olyankor az embernek felall, es ha van ido akkor folytatja...
az utolsónak teljesen igaza van...velem többször is előfordult már, hogy az elvileg párom ilyet tett, alig vártam a folytatást, de nem... egyrészt csalódtam, ott maradtam felhúzva, olyan volt, mintha kaptam volna egy étteremben valami gyűszűnyi előételt, majd kizavartak volna, mielőtt megkaptam volna a főételt...
és azóta is gondolkodom rajta, vajon miért...hogy mi lehet velem a baj, biztos megundorodott tőlem, észrevett valamit rajtam, ami nem tetszik neki, biztos csak kényszerből csinálta és már nem is kíván...
21/L
kedves furkó lurkó... a testi kielégülés nem minden, az csak fizikai dolog...egy igazi nőnek a lelki kielégülésre is szüksége van, márpedig nekem ahhoz az kell, hogy érezzem, egyek vagyunk a párommal, hogy kíván, hogy EGYÜTT élvezünk... csak azt az orgazmust értékelem igazán, ami azért rázza meg a testem, mert érzem ahogy őt is megrázza... a többi csak biológia, lelkileg cseppet sem esik jól...
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!