Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek van olyan, hogyha oralisan kielegitettel egy not, utana nincsen szex? Csak neki akarsz oromet okozni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem rendszeres de volt rá példa.Meg is lepődött rendesen,majdhogynem sértődés szokott lenni belőle.
2011. jún. 7. 09:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát nem nagyon, utána én folytatni szeretném.
2011. jún. 7. 09:38
 3/16 anonim ***** válasza:

Volt rá egy példa,és sértődés szokott lenni belőle?

Ezt nem tudom összerakni

2011. jún. 7. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az első valamit félreolvasott.
2011. jún. 7. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
De őszintén..ki az,aki magának nem szeretne örömet okozni?
2011. jún. 7. 09:40
 6/16 anonim ***** válasza:

elozo akkor gyakorold meg egy kicsit a magyar nyelvet.

egyebkent igen, hasonlo a helyzet, elofordult mar, de nem gyakori, elvegre olyankor az embernek felall, es ha van ido akkor folytatja...

2011. jún. 7. 09:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem szokott sértődés lenni,csak egy nőnek ha szeret alap hogy utána folytatni fogjuk vagy viszonozná és ha azt látja hogy nem akarom,vagy mondom neki,nem tudja a dolgot hova tenni,meg azt hiszi valami baj van...Nehéz elmagyarázni hogy semmi ilyesmi,mondhatni,ha nem is akarom folytatni,szinte egyszerűbb mégis,mint kimagyarázni..
2011. jún. 7. 09:41
 8/16 anonim ***** válasza:

az utolsónak teljesen igaza van...velem többször is előfordult már, hogy az elvileg párom ilyet tett, alig vártam a folytatást, de nem... egyrészt csalódtam, ott maradtam felhúzva, olyan volt, mintha kaptam volna egy étteremben valami gyűszűnyi előételt, majd kizavartak volna, mielőtt megkaptam volna a főételt...

és azóta is gondolkodom rajta, vajon miért...hogy mi lehet velem a baj, biztos megundorodott tőlem, észrevett valamit rajtam, ami nem tetszik neki, biztos csak kényszerből csinálta és már nem is kíván...

21/L

2011. jún. 7. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
09:59 - nem teljesen értelek,én ha úgy igazán ki akarom elégiteni a barátnőm orálisan,akkor az azt jelenti orgazmusból orgazmusba vándorol,vagy egy nagyon hosszú lesz neki,volt olyan hogy nem tudott utána felállni.Azért ez nem "előétel" jellegű,ez szerintem főétel a javából...Hogy őszinte legyek irigylem is érte szinte :D
2011. jún. 7. 10:11
 10/16 anonim ***** válasza:

kedves furkó lurkó... a testi kielégülés nem minden, az csak fizikai dolog...egy igazi nőnek a lelki kielégülésre is szüksége van, márpedig nekem ahhoz az kell, hogy érezzem, egyek vagyunk a párommal, hogy kíván, hogy EGYÜTT élvezünk... csak azt az orgazmust értékelem igazán, ami azért rázza meg a testem, mert érzem ahogy őt is megrázza... a többi csak biológia, lelkileg cseppet sem esik jól...

21/L

2011. jún. 7. 10:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!