Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek normális, ha egy lány kiakarja probálni egy másik lánnyal? mármint nem vagyok lezbikus meg semmi(am is csak ujjazás/nyalást szeretném), csak kíváncsiságból, mivel még szűz vagyok, egyre jobban izgatnak ezek a dolgok...illetve szerintetek hol találnék ilyen lányt, aki benne lenne? baráti társaságból kizárva.
Előre is köszönöm a válaszokat! 20/L
2011. jún. 6. 22:02
11/20 A kérdező kommentje:
Nem vgayok ronda, más sem tart annak, jó közép kategória, csak egyszerűen én enm az a típus vagyok, aki kezdeményez, hanem inkább a csendesebb/visszahúzódóbb, így általában a pasik is nehezebben vesznek észre, vagy egyáltalán nem...
2011. jún. 6. 22:48
12/20 anonim válasza:
Értem. De amúgy érdekelnek a fiúk? Mármint ok, hogy nem vettek eddig észre, de azért nem kell rögtön a másik nemre gondolni/hangolódni.
13/20 anonim válasza:
hasonló cipőben járok mint te... én is kipróbálnám lánnyal, de én nem vagyok annyira szép... :-(
14/20 A kérdező kommentje:
22.58-as Igen, érdekelnek, csak kíváncso vok miylen lehet egy lánnyal is.
2011. jún. 7. 06:07
15/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak: te hány éves vagy?
2011. jún. 7. 06:07
16/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép csaj vagy, nemigazán értem hogy lehetsz szűz...:/
17/20 anonim válasza:
22:58as vagyok. Hát akkor is sztem előbb egy fiúval kellene kipróbálnod, bár te tudod. Ha tényleg nem vesznek észre, akkor kezdeményezz te! Vagy próbálj ki más módszert, pl társkereső. Vagy küldjek privit? :)
18/20 anonim válasza:
Szia!
Ez abszolút normális. Én is lány vagyok, ugyanennyi idős. Először mi csak írogattunk egymásnak, aztán találkoztunk. Kipróbáltuk, jó volt. Ha úgy van, írj egy privit és elmondok pár dolgot az ilyenről :) 20/L
19/20 anonim válasza:
Szerintem éppen annyira normális, mint ha egy fiú egy fiúval akarja kipróbálni. Nem jobban és nem kevésbé. Mind a kettő ugyanúgy homo/biszexualitás. Ez a véleményem, értékítélet nélkül. Semmi különbség nincsen köztük.
20/20 anonim válasza:
Ha nem jársz bulizni az nem gond, ha szeretnél ismerkedni, írj nekem egy privit... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!