Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek normális, ha egy lány kiakarja probálni egy másik lánnyal? mármint nem vagyok lezbikus meg semmi(am is csak ujjazás/nyalást szeretném), csak kíváncsiságból, mivel még szűz vagyok, egyre jobban izgatnak ezek a dolgok...illetve szerintetek hol találnék ilyen lányt, aki benne lenne? baráti társaságból kizárva.
Előre is köszönöm a válaszokat! 20/L
Szia kedves kérdező. Szerintem teljesen normális ha te ezt élezed akkor csináld ezt :D chat.hu talán talász ilyen lányt.De ah szűz vagy elsőre miért nem fiúval próbálod a nemi életet ki ?
Warezka 19/F
Szerintem normális. Néha én is elgondolkodom rajt. Meg azon is, hogy milyen lenne ha ketten kényeztetnénk egy lányt egy fiúval. Csókolózni nem csókolóznék..., de simogatás, nyalás, ujjazás engem is vonz. Én is szűz vagyok, még.
20/l
énis kipróbálnám csak kíváncsiságból! :D
sztem tök normális
ha gondolod, írj privit, hátha közel lakunk :D
20/L
Én egy 19 éves srác vagyok de nagyon szívesen ismerkedem veled. az emailcímem : warezka@hotmail.com ha gondlod irj egy levelet és aajd elvállik :D
Warezka 19/F
20 éves szűz lányok? A mai világban? :O
Most vagy nagyon rondák vagytok, vagy nem tudom :D
Ha tényleg minden rendben van veletek (ergó előző mondat nem illik rátok), akkor emelem nem létező kalapom. De tényleg. Manapság ilyen lányt találni kincs, hatlamas kincs, ha még 17-18 évesen is szűz az is nagyon jó, na de 20 évesen. Én pedig kezdtem azt hinni, hogy mindenki egy kis ribi aki már 14 évesen több fa**t fogott mint kilincset. Egy világ omlott össze bennem. :DDD (am nem komolyan venni minden szavát, kicsit túlzás van benne)
De amúgy, ha még szűz vagy, akkor egy fiúval már illene összejönnöd :) Az meg nem kifogás, hogy nem jársz el sehova, ma már interneten is lehet ismerkedni, csak azért figyelj oda.
20/F
20/F voltam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!