Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm egyszerűen nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyszerűen nem tud kielégülni mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
bármit csinálok apajit anyitt bele adok és egyszerüen aszt mondja hogy nem ment el probálttam pózt váltani de ugyan úgy azt mondja hogy nem az előjáték elnyújtásával is probálkoztam de ...és ez már egyre cikisebsegicsetek:(
2011. jún. 6. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor csináld csináld csináld. meg se állj. próbálj ki mindent.
2011. jún. 6. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Magának csinálja ki tud elégülni?
2011. jún. 6. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Sanszos h mégsem adsz bele apajit-anyajit
2011. jún. 6. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:
nem tudom h sokan miert irjak azt h bena..lehet h tenyleg a a baratnoje az aki nagyon izgul es nem tud ellazulni es ez nagyon sokszor baj szokott lenni. Probaljon lazitani vagy ha ugy meg nem probaltattok h o mozogjon es nem te..
2011. jún. 6. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:

nincs semmi a csajjal nem izgul, nem fél és nem is vagy béna!!!az egyszerű magyarázat az hogy nem mutatta meg neked azokat a helyeket ahol neki jó.nekem sem volt soha orgazmusom úgy hogy a párom bennem volt és csinálta...egyszerűen vannak olyan nők akik így nem tudnak elmenni csak úgy ha orálisan kielégítik vagy újjazzák őket vagy mindkettő:))ez van srácok

19/l

2011. jún. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!