Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyszerűen nem tud kielégülni mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
bármit csinálok apajit anyitt bele adok és egyszerüen aszt mondja hogy nem ment el probálttam pózt váltani de ugyan úgy azt mondja hogy nem az előjáték elnyújtásával is probálkoztam de ...és ez már egyre cikisebsegicsetek:(2011. jún. 6. 21:53
1/15 anonim válasza:
Túl ideges. Mondd meg neki hogy lazítson, vagy sose fog elérni semmit.
2/15 anonim válasza:
ujjazással és nyalással hogy állsz?
4/15 A kérdező kommentje:
előjáték egyik alapja nálam :D
2011. jún. 6. 21:55
5/15 anonim válasza:
Szerintem feszeng akkor. Megkérdezted, hogy miért nem megy el? Lehet önbizalomhiányos? Hogy áll a testéhez? Nem szokott szégyellősködni?
6/15 anonim válasza:
ujjazd meg úgy hogy ő fekszik, tenyérrel felfelé bedugod két ujjad, behajlítod, és úgy csinálsz mintha meg akarnád vakarni a hasát belülről. egész kezes mozdulatokkal csináld.
Az elején finoman aztán lehet gyorsulni. ha belejössz majd érzed.
7/15 anonim válasza:
Jaja, pancser vagy.
'Magának' elmegy vagy elment egyáltalán mással valaha?
8/15 anonim válasza:
sztem inkább adj bele apait-anyait,és nem apajit annyit és nem aszt hanem azt
porbálttam-helyesen próbáltam a 'probál az PRÓBÁL hosszú 'ó'
ezek után lehet,h sikrülni fog neki elmenni
9/15 anonim válasza:
El kéne engednie magát. Az jobb lenne ha ő mozogna úgy ahogy neki jó, lovagoljon. Szed antidepresszánst, vagy egyéb gyógyszert ami gátolja az orgazmust?
10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyjából erre számítottam leszólja valaki a helyesírásom :D megszoktam de nem hinném hogy béna lenék van benne tapasztalatom csak ez az egy lány valahogy kifogott rajtam nem tudom ...
2011. jún. 6. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!