Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztikor bepisilős érzésnél bepisilés. Miért?
Figyelt kérdés
Csak a csiklómat ingereltem eddig, de most rákaptam a hüvelyemre. Soha nem volt még hüvelyi orgazmusom, elég könnyen megtalálom a g-pontot azthiszem, mert egyből pisilési ingerem van. Csak hogy folyamatosan be is pisilek annyira rosszul érzem magam emiatt:SS Csiklóval is nagyon nagyon lassan tudok csak elmenni. Már rég óta csinálom azt a Kegel-gyakorlatokat és olyan szinten élvezem mikor kicsit kiengedem és visszatartom a pisilést hogy olyan mintha orgazmusom lenne. Szerintetek már az agyam egybekötötte a pisiléssel az orgazmust vagymi? mert én már mindenre gondolok.. Lécci segitsetek mi lehet a baj :S Tényleg ennyire nyomorult lennék vagy valahogy meg lehet ezt oldani? (nem akarom majd a barátomat minden szexnél pisibe fürdetni)2011. jún. 6. 21:19
2/7 anonim válasza:
ez engem is érdekelne mert én volt h szex közbe is éreztem ilyet..
3/7 anonim válasza:
Mások erre szokták azt mondani, hogy spreccelős orgazmus, meg azt, hogy "NEM PISI!!!". Legalább vki beismeri, hogy tényleg pisi:D
4/7 anonim válasza:
énis így masztizok tiszta tré :D
de azt hittem csak én vagyok ilyen nyomi :D
de orgazmusnál szex közben sosincs ilyen hálistennek.
bár egyszer tényleg bepisiltem extragáz volt, de csak mert rengeteg sört ittam és a kuki nyomkodta belülről a húgyhólyagomat :D persze ment a spriccelős szöveg meg hogy NEM PISI !!! :D:DD:D:D:D:D
egy másik alkalommal is volt ilyen de akkor félbehagytam beközöltem hogy pisilnem kell és kimentem wcre, utána folytattuk :D
20L
*amúgy szerintem mi vagyunk a hülyék mert rosszul tanultunk meg masztizni és mostmár örökre így marad :(
5/7 anonim válasza:
bepisilni még sose pisiltem be csak az érzés olyan mintha mindjárt pisilni fogok(főleg kutyapózba)...pedig azt hittem,h talán ez v az orgazmus "előszele"..:(
6/7 anonim válasza:
Örülj neki ez nagy ajándék hùgyozz bàtran és élvezd
7/7 A kérdező kommentje:
ajj de én nem akarom :S
2011. jún. 7. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!