Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjeli bepisilős kérdés?

Éjjeli bepisilős kérdés?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni. Kislányom ( 23 hós) lassan 3 hónapja szobatiszta. Éjszakára kb. 1 hónapja nem kell neki pelus. Eddig ritkán előfordult, hogy bepisilt kb. 10 napban 1X. Egyébként végigalussza az éjszakát, nem ébred fel éjjel pisilni. Reggelig kibírja. Az elmúlt 4 napban sorozatban bepisil minden reggelre. Ha felébresztem éjjel pisilni, nem pisil, azt mondja nem kell neki. Viszont reggelre mindig bepisil. Arra már felébred, és szól hogy bepisilt, de nem érzi előtte. Mit csináljak? Tegyem vissza rá éjszakára a pelust? Félek, akkor a nappali alváshoz is visszaszokik rá. Ezt meg nagyon nem szeretném, mert akkor a bölcsiben is kérni fogja a pelust. Tapasztalat, vélemény? Köszönöm!
2011. jún. 14. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális dolog. Az elején vannak ilyen visszaesések. Ki fogja nőni ezt is. Lehet esetleg hogy kicsit felfázott, vagy a nagy melegben többet iszik. Felesleges ébresztgetni, az nem oldja meg a problémát.
2011. jún. 14. 10:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Akkor tegyem vissza a pelust és ne aggódjak, nem szokik vissza rá állandóra?
2011. jún. 14. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem muszáj visszatenni. Ez az időszak 1-2 hét alatt át szokott menni. Vegyetek esetleg gumis lepedőt, vagy én pl egy viaszosvászon terítőt tettem a gumis lepedő alá. Így nem ázott el a matrac, és elég volt csak a lepedőt cserélni (nem zörgött).
2011. jún. 14. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Keresek valami megoldást. Az a gond, hogy általában ráfekszik a párnára vagy paplanra és az is átázik, így nem elég csak huzatot mosni, az egész ágyneműt mosom nap, mint nap. Köszi a segítséget!
2011. jún. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!