Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek! Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már nem szűz. Egy barátja volt eddig, vele kb. két évig volt együtt, de csak egy év után szexeltek. Úgy alakult, hogy nagyon megtetszettünk egymásnak. Én szűz vagyok. Engem zavar, hogy ő már nem az. Nem merek vele lefeküdni, mert félek hogy nem leszek neki elég jó. Ezen kívűl nem rég volt fitymafék műtétem is,(ő nem tudja) és azt sem tudom, hogy mi van ha az előző pasijának esetleg nagyobb volt a dákója vagy ilyesmi. Mindig én nekem kell kezdeményeznem, mert ő nem hajlandó, de amikor együtt vagyunk akkor érzem, hogy szeret, de nem tudok hozzá felmenni, mert félek. Lehet hogy csak túl dramatizálom a dolgot?
2011. jún. 6. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés vazze?
2011. jún. 7. 10:54
 12/13 A kérdező kommentje:
olvasd el "vazze"
2011. jún. 7. 11:00
 13/13 gr. Shadow ***** válasza:

Szerintem ne agyalj annyit!

Ha egy csöpp esze van, úgyis rá fog vezetni hogy mi a jó neki, és akkor majd tudni fogod.

Addig meg ne fogd vissza magad, teljes szenvedéllyel vesd rá magad mert a nők annyira szeretik ha csodálják őket/vágynak rájuk/és szenvedélyesen ölelik őket, hogy agy darabig bármilyen tapasztalatlanságot elnéznek.

2011. jún. 7. 11:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!