Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek! Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már nem szűz. Egy barátja volt eddig, vele kb. két évig volt együtt, de csak egy év után szexeltek. Úgy alakult, hogy nagyon megtetszettünk egymásnak. Én szűz vagyok. Engem zavar, hogy ő már nem az. Nem merek vele lefeküdni, mert félek hogy nem leszek neki elég jó. Ezen kívűl nem rég volt fitymafék műtétem is,(ő nem tudja) és azt sem tudom, hogy mi van ha az előző pasijának esetleg nagyobb volt a dákója vagy ilyesmi. Mindig én nekem kell kezdeményeznem, mert ő nem hajlandó, de amikor együtt vagyunk akkor érzem, hogy szeret, de nem tudok hozzá felmenni, mert félek. Lehet hogy csak túl dramatizálom a dolgot?
2011. jún. 6. 19:53
1 2
 1/13 ZsezSi válasza:
100%
Ha szeret akkor nem fog azon agyalni ,hogy neked mekkora am mik a méreteid ? 16/F
2011. jún. 6. 19:55
 2/13 A kérdező kommentje:
16 cm
2011. jún. 6. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Az ele'g ;) :D
2011. jún. 6. 20:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Túldramatizálod... elhiszem, hogy izgulsz, meg szeretnéd, hogy minden jól menjen, de ne aggodalmaskodj. Az én első barátnőm sem volt már szűz, mégis azt mondta utána, hogy nem hiszi el, hogy nekem nem volt még előtte senki. Hiába magyaráztam, nem hitte el... pedig nem történt más csak óvatosan, de határozottan álltam neki a dolognak. Meg persze ilyenkor elindul az ember fantáziája, főleg ha már évek óta csak a bal kezével kellett beérnie mint barátnő... :) ...a méret annyira nem számít... és mi van ha az előző pasijának kisebb volt, mint neked? Sőt, tuti kisebb volt!! Az egész hozzáállás kérdése... Nem a farkad méretétől lesz jó a szex, hanem attól, hogy mit éreztek egymás iránt...
2011. jún. 6. 20:04
 5/13 ZsezSi válasza:
háth nekem 17,5 körfogata mennyi ? mert ink vastagság számít.Nekem 13 cm a körfogat és a barátnőm elmondása szerint nagyonmeg van vele elégedve :) ő 17 éves :)
2011. jún. 6. 20:06
 6/13 ZsezSi válasza:
Nem akarlak lelombozni elöttem szóló ,de pont Gyakorin olvastam 1-2 17-18 éves lány véleményét és ők azt mondták ,hogy 16 cm már jó ,de vastagság is sokat számít :)
2011. jún. 6. 20:07
 7/13 A kérdező kommentje:
vastagnak biztos hogy vastag. de nem is annyira a méret az ami a félelmemet okozza hanem az hogy esetleg elrontok valamit.
2011. jún. 6. 20:13
 8/13 anonim válasza:

Ne izgulj ezen nem lehet szerintem semmit elrontani!

Plusz, ha nem szűz, biztosan fog neked segíteni, hogy neki mi a jó =) Ne félj, engedd el magad és élvezd a vele töltött estét!

Sok szerencsét ;)

L/19

2011. jún. 6. 21:26
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 6. 21:37
 10/13 anonim válasza:
b@szd ki az opera böngészödet a kukába
2011. jún. 6. 21:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!