Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Lefeküdnétek egy ismeretlennel 10000Ft-ér?

Figyelt kérdés
És 1 millióért?:D
2011. jún. 6. 19:31
1 2 3 4 5
 21/45 napietus ***** válasza:
78%
én azt mondom becstelenséget csak annyiért követnék el, amivel már jelentősen megváltozna az életszínvonalam. egy vagy 10 milliótól nem változna meg. 100-tól már talán. tehát valahol itt a határ.
2011. jún. 6. 19:50
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Akik azt írják, hogy 1 millió semmi, belegondoltak, hogy minimálbérrel hogy tudna valaki ennyit félrerakni....
2011. jún. 6. 19:50
 23/45 anonim ***** válasza:
93%
nincs annyi pénz te f*szkalap.
2011. jún. 6. 19:51
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Zimány Lindának is milliárdos pasija van...

De a 30 ezer forintos munkanélküli segélyt azt felvette XDD

2011. jún. 6. 19:53
 25/45 anonim ***** válasza:
68%
érdekes itt az 1milla nem kéne egy pár embernek mert az semmi, itt mindenkinek annyira sok pénze van? csak tudjátok az néhányaknak az egész jól jönne! Most nem a d*gásért csak simába. De amugy ha itt pénzértsem akkor a hétvégi buliban miért megy csak ugyis???
2011. jún. 6. 19:59
 26/45 anonim ***** válasza:
94%

Nem és nem. Lehet álszentül hangzik, de én tényleg nem feküdnék csak pénzért, bármennyi pénzről legyen szó.

Engem amúgy se kifejezetten érdekel a pénz, van annyi, hogy tisztességesen megéljek belőle, boldog tudjak lenni, a kisujjamon a köröm meg nem szakad le ha ésszerűen, átgondoltan költekezek, spórolok, és nem szórom a nagyvilágba össze-vissza.

Amúgy tegyük hozzá, hogy szűz vagyok, és nem kívánom elveszteni a házasságig (erről nem fogok vitát nyitni bárki bármivel támad), úgyhogy el lehet szépen hinni, hogy tényleg nem tenném.

Én szívesen sporolok, nem olyan nehéz, és ha valaki odafigyel, akkor igenis meg lehet élni kevesebb pénzből is tisztességesen.

Most nem az, hogyha valaki hozzám vág egy köteg pénzt csak úgy, akkor visszadobom, hogy nekem nem kell, de nem fogok olyat csinálni semmi pénzért amit meggyőződésből nem akarok.

Amúgy is makacs vagyok és kész. Ez van.

2011. jún. 6. 20:02
 27/45 anonim ***** válasza:
46%

"Ha jóképű akár ingyen is."

Én vagyok a te embered. :)

Hol és mikor? :P

19/F

2011. jún. 6. 20:03
 28/45 anonim ***** válasza:
32%
vigyázz,mert csak a röfik szoktak ilyet mondani...XDD
2011. jún. 6. 20:06
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezen összeveszni? Annyi a kérdés, hogy igen vagy nem. Nyilván vki igen, vki nem. Ennyi!
2011. jún. 6. 20:10
 30/45 anonim ***** válasza:

Nem ilyen egyszerű...

van aki még vacilál,mint látod...XD

2011. jún. 6. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!