Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bajnak számít ha egy "ismeretlennel" nagyon nincs mit néha beszélj?

Figyelt kérdés
megismerekdtem kb egy hónapja egy sráccal,azóta rendszeresen beszélünk de nem volt lehetőség találkozni.a baj az hogy szórakozni,röhögni tudunk de néha annyira nem tudunk semit beszélni.egyszerűen nemtudok mit mondani neki,pedig mindketten elég bőbeszédűek vagyunk.szerintem ez probléma mivel nemismerjük egymást és pont ilyenkor kéne a legtöbbet tudjunk beszélni nem?mitcsináljak?csak azt ne írjátok hogy hagyjam a francba.nem!!
2011. aug. 17. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
hagyd a francba.
2011. aug. 17. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:
eddig mindig ezt csináltam,most nem akarom!
2011. aug. 17. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Kivel mi történt aznap, kivel mi történt régen, iskola, munka, gyerekkor, vélemény erről-arról, zene, filmek, mit csináljatok legközelebb, időjárás, az aktuális környezet, amiben vagytok, más emberek, aktuális hírek, nosztalgia stb. Ha erős idegzetűek vagytok, akkor vallás, politika. De ez nem javallt.

Ha elkezdtek beszélni valamiről, akkor figyelj oda, és kérdezz bele részletekbe. Pillanatok alatt menni fog.

2011. aug. 17. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam is pont ez van,hogy nem nagyon találok már témát.

De mi csak 1-2 naponta beszélünk.Mivel már mi is kezdünk kifogyni a témákból ezért én amikor éppen eszembe jut valami kérdés akkor azt leírom és mire újra beszélünk addigra összejön egy jó pár kérdés és akkor már megy a dolog.

2011. aug. 17. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Írok már normális választ is:)

Én, amikor valakivel kifogyok a témából, akkor nem azon agyalok, hogy mit kérdezzek, hanem feldobok egy-egy témát, például: "Képzeld el, ma ez és ez történt velem...", és erről általában a másiknak eszébe jut egy hasonló történet... simán fenn lehet tartani a beszélgetést:) Persze csak akkor, ha a másik is szeretne beszélgetni.

2011. aug. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!