Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az energiaitalnak is lehetnek olyan hatásai bizonyos esetekben, mint az alkoholnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy jó hangulatot csinál, felpörget, ilyesmi. Az illető antialkohol párti.
1.) Azért írtam ebbe a kategóriába a kérdést, mert különben úgy sem kapnék rá válaszokat.
2.) Szerintem a másikat ki lehet találni egy kis gondolkodással. :D
2011. jún. 6. 18:07
1/4 anonim válasza:
keverj bele alkoholt,amúgy nem lesz olyan hatása,meg ezekben a mostani energiaitalokban nincs annyi cuccos mint a régi redbullban meg bombában,csak h a klasszikusokat említsem.
2/4 anonim válasza:
Felpörgetni fel fog, jó hangulat nem biztos, és hülye döntéseket se fogsz csinálni tőle.
1. Akkor így jártál, ez nem ebbe a kategóriába tartozik.
2. Ki, de most le akarsz itatni valakit energia itallal hogy meg ekecselhesd???
3/4 A kérdező kommentje:
Nem egészen.
2011. jún. 6. 18:11
4/4 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy okozhat-e merevedési problémákat, mint az alkohol?
Erre a válasz: nem, de jó vigyázni, mennyit fogyasztasz, ugyanis a túl sok energiaital és a szex együttese túlságosan is igénybe veheti a szívet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!