Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudtok parancsolni ösztöneiteknek, férfiak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha évek óta kapcsolatban vagytok, szeretitek a lányt, de mégis, belép az életetekbe egy gyönyörű nő...
Hogyha mondjuk már odáig eljuttok ezzel a nővel, hogy csókolóztok, simogatjátok egymást, nemet tudnátok mondani a szexre? Vagy innen már nincs kiút?
Tudom, nem reális a kérdés, mert aki nem akarja megcsalni a párját, az el se kezd csókolózni, de inkább elméletileg érdekel a dolog.. hogy ilyen fokú szexuális izgalom esetén tudjátok kontrollálni magatokat?
(bocsánat a hülye kérdésmegfogalmazásért, másképp nem engedte a GYK)
2011. jún. 6. 17:50
11/12 anonim válasza:
Hol találni ilyen pasikat? Az én korosztályomban is vannak ilyenek? Ide egyet de gyorsan:D 27/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!