Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy értem, hogyha évek óta kapcsolatban vagytok, szeretitek a lányt, de mégis, belép az életetekbe egy gyönyörű nő...
Hogyha mondjuk már odáig eljuttok ezzel a nővel, hogy csókolóztok, simogatjátok egymást, nemet tudnátok mondani a szexre? Vagy innen már nincs kiút?
Tudom, nem reális a kérdés, mert aki nem akarja megcsalni a párját, az el se kezd csókolózni, de inkább elméletileg érdekel a dolog.. hogy ilyen fokú szexuális izgalom esetén tudjátok kontrollálni magatokat?
(bocsánat a hülye kérdésmegfogalmazásért, másképp nem engedte a GYK)
Ha már a csók megtörtént, akkor szerintem mindegy, akkor megtörténne más is. De velem ilyen nem történik, eddigi kapcsolataimban se volt erre példa.
2011. jún. 6. 17:51
2/12 anonim válasza:
Csak a magam nevében mondom, hogy én tudnám kontrollálni magamat. De ilyesmi amúgy szóba sem kerülne nálam.
21/F
2011. jún. 6. 17:52
3/12 anonim válasza:
a csókolózás simogatás nálam már a megcsalás kategóriába esik,szóval onnan már nem tántorít vissza semmiféle erkölcsi norma
2011. jún. 6. 17:55
4/12 anonim válasza:
szerintem én nem bírnám magam visszafogni
5/12 anonim válasza:
Ha az anyósom házában vagyunk épp akkor tudok megálljt mondani, végén még ránknyit az a vén szipirtyó.
Mondjuk Balin az óceán partján már sansztalan hogy nemet mondjak a dologra.
6/12 anonim válasza:
az anyósod gyönyörű nő?:) ez volt a kérdés:)
2011. jún. 6. 17:57
7/12 anonim válasza:
Itt mindenki válaszolja azt, hogy ááá, dehogy (persze a legtöbb mögött még 5 éves monomogám kapcsoalt sincs) aztán jönnek a statisztikák arról, hogy a párkapcsolatok 70%ában történik megcsalás.. :)
2011. jún. 6. 17:58
8/12 anonim válasza:
Mögöttem van egy 8 éves monogám kapcsolat,jelenleg is tart,pedig fiatalon kezdtünk bele és még mindig fiatalok vagyunk.100%-ig tudok parancsolni az "ösztöneimnek",ez nálam genetika.:)Bár nem engedem,hogy létrejöjjön még elméletileg sem sexuális izgalom egy "idegen bombázóval",ha létre is jönne,akkor is inkább szakítanék előtte a barátnőmmel,mintsem megcsaljam.
2011. jún. 6. 18:13
9/12 Moszuke válasza:
egyszerűen nem jutok el még a simi vagy csókig sem más lánnyal a páromon kívül.. szal nem is kell kontrollálnom magam szex téren.
2011. jún. 6. 18:56
10/12 anonim válasza:
Szerencsémre senki nem akar tőlem semmit, ergo nem is lenne alkalom parancsolni az ösztöneimnek. De ha mégis megtörténne, simán ellen tudnék állni, a becsületem erősebb a szexuális vágyaimnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!