Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveslem az alkalmakat! Miert nem annyira szexcentrikus a parom mint en?
Figyelt kérdés
Lehet velem van a baj, de nekem nagyon ritkan van olyan, hogy nincsen kedvem a szexhez. Altalaban mindig akkor van szex ha O akarja. Nagyon kivanom, de nem merek mar kezdemenyezni mert egy csomoszor visszautasitott, hogy most nincsen kedve, meg faradt. Nekem mint nonenk ez nagyon rosszul esett. Persze a ferfiaknak nehezebb keszen allniuk a szexhez, mint a noknek,de akkor is. Ez miert lehet?2011. jún. 6. 12:11
1/12 anonim válasza:
"Persze a férfiaknak nehezebb készen állniuk a szexhez, mint a nőknek...."
Na ne mar!!! Mivel nehezebb szerinted? Ugyan - ugyan! A fáradtság az ok és érthető magyarázat viszont erre is van egy jó megoldás. Reggel meló előtt együtt lenni. :) Egyébként ez a helyzet amit leírtál általában fordítva szokott megtörténni : a férfi szeretne és a no nem (sajnos így van az én esetemben is).
2/12 anonim válasza:
lehet velem kellett volna megismerlkedned,én aztán naponta többször is tüzes vagyok:))
3/12 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a ferfiak tuzesebbek mint a nok .,vagyis akarom mondani jobban akarjak es tobszor kivanjak a szexet mint a nok..csak a parombol kiindulok.ha en minden nap akarnam vagy napi 3 szor ,o benne lenne.a parod kicsit massabb mint te.ezt el kell fogadnod .ha nem tudod mert rosszul esik ez neked ahogy irtad is ,akkor beszeld meg vele.
4/12 anonim válasza:
Mit nehezebb a férfiaknak?
"Készenállniuk a szexre"? XD
A nap 24 órájában készenállunk...
Szerintem kérdezd a párod új kolléganőjét!
5/12 anonim válasza:
ezzel én is pontosan így vagyok. a barátom sokkal ritkábban kívánja mint én, és én is sokszor érzem úgy, hogy visszautasít, és ez baromi rosszul tud esni... pláne, h nőként még én könyörögjek a szexért. de ezzel nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy neki kevesebb az igénye a szexre mint nekem. erőltetni nincs értelme, mert akkor nyomásként éli meg, teljesítménykényszert meg nem akarok én sem.
6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Az uj kolleganore annyit mondanek, hogy nem azert nincsen szex, mert megcsal, nem minden ferfi csalja emg a parjat, o a kezdetektol ilyen..
2011. jún. 6. 12:36
7/12 anonim válasza:
Én is nő vagyok,és akár naponta többször is benne lennék,sajnos nekem is megesik,h azt mondja,h fáradt stb.Volt olyan barátom(nem a mostani),h azt mondta,h lassan olyan vagyok ,mint egy pasi,azok akarnak annyit d*gni.Egy hülye bunkó volt.
8/12 anonim válasza:
Nálam is ez az eset csak pont fordítva a barátnőm akar szeretkezni csak ritkán de én akár napi rendszereségel kivánnám.
9/12 A kérdező kommentje:
Ugy vettem eszre hogy majdnem mindenhol, tisztelet a kivetelnek, vannak ien idoszakok, lehet ez is csak atmeneti vagy neki ilyen a beallitottsaga. nem lehet tudni... de ennek idovel rossz vege van mindig azt gondolom.Velemenyetek?
2011. jún. 6. 17:17
10/12 anonim válasza:
nem feltétlen kell, hogy rossz vége legyen. ez nagyon kényes dolog, mert a szexet erőltetni nem lehet. nem olyan mint pl a mosogatás, hogy na akkor osszuk be, egyik nap én másik nap te. de szerintem akkor is lehet valamiféle kompromisszumot kötni, hogy ne heti 7 szex legyen, de akkor heti 1 sem, hanem valahol közte. én sokszor úgy veszem rá a barátom, hogy nincs kedve hozzá, de elkezdem masszírozni, kis orál, és egyből kívánja. minden alkalommal azért nem tenném, mert azt sem akarom, hogy a szex arról szóljon, hogy én teperjek érte. de néha-néha megér ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!