Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Keveslem az alkalmakat! Miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keveslem az alkalmakat! Miert nem annyira szexcentrikus a parom mint en?

Figyelt kérdés
Lehet velem van a baj, de nekem nagyon ritkan van olyan, hogy nincsen kedvem a szexhez. Altalaban mindig akkor van szex ha O akarja. Nagyon kivanom, de nem merek mar kezdemenyezni mert egy csomoszor visszautasitott, hogy most nincsen kedve, meg faradt. Nekem mint nonenk ez nagyon rosszul esett. Persze a ferfiaknak nehezebb keszen allniuk a szexhez, mint a noknek,de akkor is. Ez miert lehet?
2011. jún. 6. 12:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Persze a férfiaknak nehezebb készen állniuk a szexhez, mint a nőknek...."

Na ne mar!!! Mivel nehezebb szerinted? Ugyan - ugyan! A fáradtság az ok és érthető magyarázat viszont erre is van egy jó megoldás. Reggel meló előtt együtt lenni. :) Egyébként ez a helyzet amit leírtál általában fordítva szokott megtörténni : a férfi szeretne és a no nem (sajnos így van az én esetemben is).

2011. jún. 6. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
lehet velem kellett volna megismerlkedned,én aztán naponta többször is tüzes vagyok:))
2011. jún. 6. 12:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a ferfiak tuzesebbek mint a nok .,vagyis akarom mondani jobban akarjak es tobszor kivanjak a szexet mint a nok..csak a parombol kiindulok.ha en minden nap akarnam vagy napi 3 szor ,o benne lenne.a parod kicsit massabb mint te.ezt el kell fogadnod .ha nem tudod mert rosszul esik ez neked ahogy irtad is ,akkor beszeld meg vele.
2011. jún. 6. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Mit nehezebb a férfiaknak?

"Készenállniuk a szexre"? XD

A nap 24 órájában készenállunk...

Szerintem kérdezd a párod új kolléganőjét!

2011. jún. 6. 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ezzel én is pontosan így vagyok. a barátom sokkal ritkábban kívánja mint én, és én is sokszor érzem úgy, hogy visszautasít, és ez baromi rosszul tud esni... pláne, h nőként még én könyörögjek a szexért. de ezzel nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy neki kevesebb az igénye a szexre mint nekem. erőltetni nincs értelme, mert akkor nyomásként éli meg, teljesítménykényszert meg nem akarok én sem.
2011. jún. 6. 12:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Az uj kolleganore annyit mondanek, hogy nem azert nincsen szex, mert megcsal, nem minden ferfi csalja emg a parjat, o a kezdetektol ilyen..
2011. jún. 6. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok,és akár naponta többször is benne lennék,sajnos nekem is megesik,h azt mondja,h fáradt stb.Volt olyan barátom(nem a mostani),h azt mondta,h lassan olyan vagyok ,mint egy pasi,azok akarnak annyit d*gni.Egy hülye bunkó volt.
2011. jún. 6. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálam is ez az eset csak pont fordítva a barátnőm akar szeretkezni csak ritkán de én akár napi rendszereségel kivánnám.
2011. jún. 6. 14:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Ugy vettem eszre hogy majdnem mindenhol, tisztelet a kivetelnek, vannak ien idoszakok, lehet ez is csak atmeneti vagy neki ilyen a beallitottsaga. nem lehet tudni... de ennek idovel rossz vege van mindig azt gondolom.Velemenyetek?
2011. jún. 6. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell, hogy rossz vége legyen. ez nagyon kényes dolog, mert a szexet erőltetni nem lehet. nem olyan mint pl a mosogatás, hogy na akkor osszuk be, egyik nap én másik nap te. de szerintem akkor is lehet valamiféle kompromisszumot kötni, hogy ne heti 7 szex legyen, de akkor heti 1 sem, hanem valahol közte. én sokszor úgy veszem rá a barátom, hogy nincs kedve hozzá, de elkezdem masszírozni, kis orál, és egyből kívánja. minden alkalommal azért nem tenném, mert azt sem akarom, hogy a szex arról szóljon, hogy én teperjek érte. de néha-néha megér ennyit.
2011. jún. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!