Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt elek valakivel, de egyaltalan nem kivanom szexualisan. Minden ok, csak "ez" nem. Mellesleg amugy sem vagyok valami szexcentrikus. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azért nem kívánod, mert már nem szereted, vagy betegség, esetleg fogamzásgátló miatt. Pl. a pajzsmirigybetegségnek libidó csökkenés is lehet az egyik tünete. Ezt magaddal kell tisztáznod, hogy szereted e és, hogy pl. elhízás miatt nem e undorodsz tőle. Ha nem ez a baj, akkor keress fel orvost.
2009. nov. 16. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
2009. nov. 16. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet az a gond, h nincs előjáték, hanem a pasi egyből a közepébe??? probaljatok meg előjátékkal, hosszu csokok meg miegymás. ugy beindulsz szerintem.

meg itt az is kérdés h csak vele nem?

2009. nov. 16. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:

eloor is kosi a valaszokat!Akkor sorba.: en 32, o 37 eves, 2 eve elunk egutt.

Egykicsit valoban elhizott.En lehet o,koze hozza vajon?Nem hiszem..s mar sajat agamat utalom, mert nem tortenik kztunk semmi, s mindig va n valai kifogasom.De mindezek ellenere szeretem,nagyon is.S o mindezt " elturi nekem" s "boldog"..(legalabb is mindig azt bzonygatja)

2009. nov. 16. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hormonzavar: ORVOS!!!

Van valami okod, hogy ne menj el?

Addig pedig átmeneti segítségnek: ne utasítsd el őt. Mondd meg neki, hogy te nem kívánod és nem akarsz szexelni vele: de attól még hagyd, hogy simogasson, és te is simogasd őt (alkalomadtán vesd be a kezed mellett a szád is).

Fürödjetek együtt: azt is élvezni fogja. Fürdesd le őt - közben simogasd is, ha netán látnád rajta, hogy élvezi.

Ha szereted, ennyit megteszel érte.

2009. nov. 17. 02:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazad van.S kosz

onom a segitseget,segitseged.

2009. nov. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!