Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Orálnál éppen nem akarjátok lenyelni, akkor
hova irányítjátok?
Figyelt kérdés
Vegyük pl. h mellre, de onnan lefolyik...milyen pózban vagytok? Mert ha a párotok fekszik, ti úgy "ügyködtök" rajta, jön, aminek jönnie kell, a melletekre irányítjátok, akkor onnan lecsorog az ágyra :/ Valami javaslat, tipp?
Én egyet nem értek a csajokban... ha nem tartod undorítónak azt h a farkát szádba vedd akkor miért undorító az h beleélvezzen? tudniillik az előváladék majdnem ugyanolyan mint a sperma... de ha már a szádba van...miért undorító lenyelni? (tisztelet a kivételnek akinek kiég utána a gyomra) Én érzem ugyanúgy az előváladékot is amíg ügyködöm rajta többször is, és akkor sem köpködök jobbra balra...
2011. jún. 20. 23:02
12/22 A kérdező kommentje:
és ha egész nap szar a gyomrom??? itt most nem az a kérdés, hogy miért nem nyelem le, mert általában le szokom. a kérdés az volt, hogy mi van ha éppen NINCS kedvem lenyelni, vagy szar a gyomrom? ;)
2011. jún. 20. 23:12
13/22 anonim válasza:
Engem az exem 2x 3x kiküldött a fürdőszobába előjáték alatt hogy mossam meg az előváladék miatt :D:D:D Amikor volt orál (kb 10ből 1 alkalommal) akkor még egy extra alkalommal előtte.
24/F
2011. jún. 20. 23:17
14/22 anonim válasza:
én olyankor nem szoktam leszopni... amúgy próbáljátok meg úgy h ő áll (mármint a 2 lábán) te meg térdelve ügyködsz tegyél magad alá egy törcsit vagy ha a földön csináljátok és parketta van vagy kő akkor tökmind1 mert fel lehet mosni akkor nyugodtan rámehet a melledre mert ha lefolyik a földön/törcsin köt ki ezt tudnám tanácsolni:)
2011. jún. 20. 23:18
15/22 anonim válasza:
ma 23:17 szívből sajnállak...sosem tudnék ilyen kényes p...csa lenni:D
2011. jún. 20. 23:19
16/22 anonim válasza:
jesszus h milyen világkatasztrófát tudnak csinálni abból h a pasi a lány szájába élvezzen...már bocs,de igazat adok a pasiknak..ők se hisztiznek a mi nedveink miatt:D (persze itt is van kivétel) ha nem akarod lenyelni akkor nem kötelező mindig a végsőkig húzni az orált...legyen csak előjáték ha rossz a gyomrod,és probléma megoldva:)
18/L
2011. jún. 20. 23:26
17/22 anonim válasza:
Én úgy szoktam, h a pasim fekszik, én föléhajolok. A számba élvez, de nem nyelem le, hanem vagy kiköpöm, vagy hagyom h kifolyjon a számból rá, így nem spriccel szét. Megtörölni meg szex után is épp ennyire kell magát. (Mielőtt leszólna valaki, lenyelném én szívesen, de nekem sok az a mennyiség, így max. egy részét tudom csak.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!