Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Orálnál éppen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Orálnál éppen nem akarjátok lenyelni, akkor hova irányítjátok?

Figyelt kérdés

Vegyük pl. h mellre, de onnan lefolyik...milyen pózban vagytok? Mert ha a párotok fekszik, ti úgy "ügyködtök" rajta, jön, aminek jönnie kell, a melletekre irányítjátok, akkor onnan lecsorog az ágyra :/ Valami javaslat, tipp?

19/l

2011. jún. 6. 11:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Mért baj ha ágyra folyik ? o.O 18/F
2011. jún. 6. 11:21
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom azért baj az ágy, mert nyomot hagy. Amúgy párom nekem a számba szokott élvezni, de van kifejezetten erre a célra egy kis törölközőnk, én meg elfordulok és szolidan kiköpöm (vagy lenyelem, attól függ, hogy van a gyomrom, mert eléggé érzékeny sajna :S). Vagy náluk pl. a szobához közel van a fürdőszoba, akkor a csapba. De a törölközős megoldás szerintem jobb, még ha a mellére is megy a lánynak, hisz letörölheti :).
2011. jún. 6. 11:23
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
ma 11:21-nak: mert anyuci rájön (lásd foltot hagy)
2011. jún. 6. 11:26
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha párom fekszik, akkor rá irányítom, nem muszáj annak kötelezően rajtam kikötni. Mondhatni hason lövi magát. :D

Innentől a mosakodás is az ő dolga. :P

Ha a végén felhúzod a fitymáját, és te is körbefogod a kezeddel a makkot, akkor ott fog kikötni, és mindketten mehettek a fürdőbe.

Ha én fekszem hanyatt, ő meg fölöttem térdel, akkor egyértelmű, hogy a végén beteszi a két mellem közé, és akkor oda fog kerülni a végeredmény is, és nem folyik sehová.

Miért érzed fontosnak, hogy rajtad kössön ki???

Ennek semmi jelentősége, az érzés neki ettől még nem lesz se jobb, se rosszabb.

2011. jún. 6. 11:27
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
A ventillátorba
2011. jún. 6. 11:43
 6/22 anonim válasza:
68%

11:27-nek mondanám , hogy ez, hogy így gondolod, hogy "innentől a mosakodás is az ő dolga", elég kiábrándító tud lenni. Nem hinném, hogy annyira szeretheted a pasid ha ilyet mondasz.. Te szerintem így vagy vele, hogy: -én megtettem mindent, el is ment frankón, a többit meg oldja meg ő" Te örültél volna annak ha a pasid, miután elvette a szüzességed, otthagy téged úgy ahogy vagy és inkább kimegy inni egy sört, ahelyett, hogy veled maradna? NEM. ennyi..

Ezt kézenfekvőbben nem tudtam elmagyarázni, de kb fogd fel így. Ne hagyd úgy a pasidat ha esetleg rámegy a cucc, mer nem lesz teljes az élmény.

2011. jún. 6. 12:12
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
A másik srác szemébe
2011. jún. 6. 13:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de kiábrándító, ha papír zsebkendővel tapétázzák ki a szobát mielőtt hozzám nyúlnak, utána meg egyből szaladnak zuhanyozni, fogat mosni, fertőtleníteni magukat. Bezzeg ha tiszta hüvelyváladék a fejem tőlük, az teljesen normális :)

Elég gáz orgazmus előtt meg közben azon agyalni, hogy jaj szegényke olyan lesz. Aki úgy áll hozzá, hogy ez piszkos, vagy szégyelnivaló dolog, az inkább ne csinálja a barátjának se kézzel, se szájjal. Esküszöm némelyik nő legszívesebben gumikesztyűt húzna szex alatt.

Amúgy, ha van egy régi törölközőtök azt terítsétek le magatok alá. Az is jó megoldás ha a hátán fekszik, hogy végig szájjal csinálod, de a vége előtt a tenyeredet (ha haladó vagy akkor a melledet :P) lágyan odatartod a pénisze végéhez így nem jut mindenhová , csak a kezedre (melledre) és a farkára.

24f

2011. jún. 6. 13:29
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
Elégé kiábrándító a zsepi de szerintem még a törülköző is. Én sem undorodok a hüvely váladéktól és nem támadok zsepivel. Nem értem ezt mért kell túlbonyolítani ha nem tudod lenyelni akkor melledre vagy valahova ahonnan le lehet mosni...
2011. jún. 6. 13:34
 10/22 A kérdező kommentje:
nem undorom tőle, szó sincs róla, csak az a gond, hogy nincsenek nagy melleim, hiába próbálom odanyomni, hogy arra menjen, megy a barátom lábára is, az meg neki nem tetszik (nameg ha az ágyára megy...) ezért kérdeztem, hogy milyen pózban, meg hogyan..:/
2011. jún. 6. 14:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!