Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Orálnál éppen nem akarjátok lenyelni, akkor hova irányítjátok?
Vegyük pl. h mellre, de onnan lefolyik...milyen pózban vagytok? Mert ha a párotok fekszik, ti úgy "ügyködtök" rajta, jön, aminek jönnie kell, a melletekre irányítjátok, akkor onnan lecsorog az ágyra :/ Valami javaslat, tipp?
19/l
Ha párom fekszik, akkor rá irányítom, nem muszáj annak kötelezően rajtam kikötni. Mondhatni hason lövi magát. :D
Innentől a mosakodás is az ő dolga. :P
Ha a végén felhúzod a fitymáját, és te is körbefogod a kezeddel a makkot, akkor ott fog kikötni, és mindketten mehettek a fürdőbe.
Ha én fekszem hanyatt, ő meg fölöttem térdel, akkor egyértelmű, hogy a végén beteszi a két mellem közé, és akkor oda fog kerülni a végeredmény is, és nem folyik sehová.
Miért érzed fontosnak, hogy rajtad kössön ki???
Ennek semmi jelentősége, az érzés neki ettől még nem lesz se jobb, se rosszabb.
11:27-nek mondanám , hogy ez, hogy így gondolod, hogy "innentől a mosakodás is az ő dolga", elég kiábrándító tud lenni. Nem hinném, hogy annyira szeretheted a pasid ha ilyet mondasz.. Te szerintem így vagy vele, hogy: -én megtettem mindent, el is ment frankón, a többit meg oldja meg ő" Te örültél volna annak ha a pasid, miután elvette a szüzességed, otthagy téged úgy ahogy vagy és inkább kimegy inni egy sört, ahelyett, hogy veled maradna? NEM. ennyi..
Ezt kézenfekvőbben nem tudtam elmagyarázni, de kb fogd fel így. Ne hagyd úgy a pasidat ha esetleg rámegy a cucc, mer nem lesz teljes az élmény.
Jaj de kiábrándító, ha papír zsebkendővel tapétázzák ki a szobát mielőtt hozzám nyúlnak, utána meg egyből szaladnak zuhanyozni, fogat mosni, fertőtleníteni magukat. Bezzeg ha tiszta hüvelyváladék a fejem tőlük, az teljesen normális :)
Elég gáz orgazmus előtt meg közben azon agyalni, hogy jaj szegényke olyan lesz. Aki úgy áll hozzá, hogy ez piszkos, vagy szégyelnivaló dolog, az inkább ne csinálja a barátjának se kézzel, se szájjal. Esküszöm némelyik nő legszívesebben gumikesztyűt húzna szex alatt.
Amúgy, ha van egy régi törölközőtök azt terítsétek le magatok alá. Az is jó megoldás ha a hátán fekszik, hogy végig szájjal csinálod, de a vége előtt a tenyeredet (ha haladó vagy akkor a melledet :P) lágyan odatartod a pénisze végéhez így nem jut mindenhová , csak a kezedre (melledre) és a farkára.
24f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!