Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anál szex közben volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szex közben volt már nálatok baleset, tartós kapcsolatban? Hogyan reagáltatok? És a párotok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem voltam tele, csak mindig finoman rakja be, most pedig elsőre úgy benyomta, hogy azt hittem a torkomon jön ki, aztán még rántott rajta hármat. Borzasztóan fájt..
2011. jún. 6. 15:10
 12/25 anonim ***** válasza:
nekem egyszer volt, nagyon gáz volt, de nekem nem ennyire mint neked csak egy ici picit. A párom nem reagált rosszul, csak nevettünk rajta, még jó párszor emlegettük, de akkor is inkább én hoztam fel.
2011. jún. 7. 16:18
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
megeseik az ilyen nem para.legközelebb joban kell figyelni.de egy anál szexnél az ilyen benne van a pakliban.és amugyis a párod elnézést kért mert ő volt túl durva.ennyi. elvan intézve.
2011. jún. 7. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Volt baleset, bár nem akkora mint a tied. Egy ideig nem csináltuk:)
2011. jún. 7. 16:46
 15/25 Antihater ***** válasza:
55%

Beöntést mindenképpen ajánlott előtte, szerintem egyáltalán nem nagy macera, és ha úgy álltok hozzá akkor előjátéknak is elmegy, még kis szerepjátékot is lehet belevinni...

Részemről én imádom az anált, adni/kapni. Fentebb írta valaki, hogy neki problémái voltak vele, vérzés stb, valamit akkor rosszul csináltatok, a leírtak alapján nem használtatok gumit, de akkor is kell síkosító és egy kis bemelegítése az izmoknak, hogy ne sérüljenek. Ajánlom bátran a rengetegféle análtágításra szolgáló "dugót" a sexshopokban. Ha mindent jól csináltok, se kaksi nem fog befigyelni, se nem fog fájni. És sebesedés/vérzés sem lesz. Análsexhez kapcsolódó problémák mindig abból adódnak, hogy nem tájékozódnak a párok -.- tessék keresni a neten. pl: [link]

Ehez anyit fűznék hozzá, hogy a tágulással kapcsolatban kicsit "hazudik"... saját tapasztalat, lehet gyakorolni az anált napi rendszerességgel is, a széklettartásra nincs hatással, igaz hogy tágulsz és nagyobb dolgok is kezdenek majd beférni a rendszeres análtól, de ez csak akkor halad meg egy fokot, ha direkt erre gyakoroltok... lehet keresni neten: anal fisting, és nem fújogni, csak szembesülni az emberi test képességeivel...

2011. jún. 7. 17:02
 16/25 Antihater ***** válasza:
71%
És még annyit hozzátennék, hogy mióta anal gyakorló vagyok, sose volt szorulásom, és egyszer se kellett hashajtót bevennem... könnyebb a wczés. Úgyhogy már legalább ezért megérte :D
2011. jún. 7. 17:30
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Sebalkohol tökéletesen eltűntei a szagokat a bőröl. Baleset után.
2011. jún. 7. 18:19
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Szimpla beöntés ellenére nekem előfordult hogy jött ki valamennyi anyag.Viszont ha beöntés után a sikositott újjam feldugtam ,és ki-be vagy körkörösen mozgattam a lukamban(mindaddig folytatva amig nagyra tágult a seggem),ha valahol még volt valami,az előidézett székelési reflex folytán eltávozott.Ezután már felszabadultan mehet a móka.
2011. jún. 7. 20:55
 19/25 htyqe ***** válasza:
Akkor meg is van a megoldás. Rakja be finoman és nem lesz gond. Ennyit csak megért... Ha nem akkor rakd te seggbe őt és meglátja a különbséget.
2011. jún. 8. 11:06
 20/25 anonim ***** válasza:
69%
nekem ugyan nincs túl sok élményem ilyenben, anno akarta egy srác, de csak az ujját dugta be. (már máskor is, ritkán, de akkor nem lett baj.) ennél viszont olyan lett egy kicsit. nem szólt semmit, megmosakodott... ő egyébként mindig akarta/ja, de én pont az ilyen dolgok miatt félek tőle.
2011. nov. 11. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!