Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anál szex közben volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szex közben volt már nálatok baleset, tartós kapcsolatban? Hogyan reagáltatok? És a párotok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
IGEN! Terhes lett. Jól ráreagált.
2011. jún. 5. 21:18
 2/25 anonim válasza:
93%
Ha férfi vagy és rosszul fordul a nő, akkor "eltörhet" a szerszámod. ez nem vicc!
2011. jún. 5. 21:23
 3/25 A kérdező kommentje:
Én a székletre gondoltam..
2011. jún. 5. 21:25
 4/25 anonim ***** válasza:
97%

hogy-hogy mi volt?...

Az análszex előtt ha nem csinálsz beöntést (és kétlem, hogy otthon fogod a kis irrigátorod és megcsinálod szex előtt), ez benne van a pakliban.

ha a srác erre rosszul reagál, én egy villanyoszlopot tolnék fel neki és lássuk mi pottyan ki utána belőle.

az olyan srácot, aki ezen kiakad és témázik, én nagy ívben elkerülném.

Régen nagy análfan voltam, de csak az akkori barátom kedvéért, ma már "ellustultam", nem ér annyit, amennyi baj és macera van vele.

most nem sorolom fel az érveim, mert lusta vagyok, tény, hoyg tud nagyon jó lenni, de túl nagy az ára.

(Kóli fertőzés, erek felszakadása - széklet helyett véres sperma, én nem mertem utána 2-3 napig WCre menni, mert olyan érzés, mintha a végbeled is ki akarna jönni stbstb... hosszú még a lista.:P)

2011. jún. 5. 21:33
 5/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Most volt ilyen nálunk először, Ő sajnálta jobban, hogy úristen, Ő kezdett bele túl gyorsan, meg bátran, nem figyelt eléggé, bocsánatot kért, onnantól meg soha többet nem beszélt róla, de én napok óta csak erre gondolok.
2011. jún. 5. 21:35
 6/25 htyqe ***** válasza:
Konkrétan milyen baleset volt? Berepedt, vagy mi?
2011. jún. 6. 08:05
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem. Ahogy kihúzta, tiszta olyan volt minden, az Ő lába is, a nemiszerve is, az én lábam és fenekem is, de én mellé még véreztem a fenekemnél. Ő elrohant zuhanyozni, mert csipte. (Én mondtam neki, hogy menjen.) Addig én lehúztam a lepedőt gyorsan, kinyitottam az ablakot, aztán mentem zuhanyozni..
2011. jún. 6. 08:42
 8/25 anonim ***** válasza:
65%
Szaros lett minden?
2011. jún. 6. 09:04
 9/25 A kérdező kommentje:
Nehogy válaszoljon valaki olyan, akinél történt már baleset, hanem még kérdezgessetek, nem elég kellemetlen igy is. Igen.
2011. jún. 6. 09:30
 10/25 htyqe ***** válasza:
88%
Hát ha ennyire tele voltál akkor ki kellett volna menned wc-re előtte. A popsid alsó részén akkor van ennyi cucc ha már wc-re kell menned. Vagy marad a beöntés előtte és akkor tiszta vagy. De szerintem nem nagy géz, hogy olyan lett minden, víz van, le lehet mosni.
2011. jún. 6. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!