Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál szex közben volt már nálatok baleset, tartós kapcsolatban? Hogyan reagáltatok? És a párotok?
hogy-hogy mi volt?...
Az análszex előtt ha nem csinálsz beöntést (és kétlem, hogy otthon fogod a kis irrigátorod és megcsinálod szex előtt), ez benne van a pakliban.
ha a srác erre rosszul reagál, én egy villanyoszlopot tolnék fel neki és lássuk mi pottyan ki utána belőle.
az olyan srácot, aki ezen kiakad és témázik, én nagy ívben elkerülném.
Régen nagy análfan voltam, de csak az akkori barátom kedvéért, ma már "ellustultam", nem ér annyit, amennyi baj és macera van vele.
most nem sorolom fel az érveim, mert lusta vagyok, tény, hoyg tud nagyon jó lenni, de túl nagy az ára.
(Kóli fertőzés, erek felszakadása - széklet helyett véres sperma, én nem mertem utána 2-3 napig WCre menni, mert olyan érzés, mintha a végbeled is ki akarna jönni stbstb... hosszú még a lista.:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!