Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség megszakítás óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség megszakítás óta fáj, ha majdnem tövig benyomja?

Figyelt kérdés

3. hét után megengedte az orvos a szeretkezést. megkérdeztem más orvostól ők 2 hetet mondtak, és megszokásból mondják a 4-5 hetet. mi betartottuk a 3 hetet, de a mai napig fáj a szeretkezés :( áprilisban volt a műtét.

akkor fáj, ha tövig benyomja, nyomó, irritáló érzésem van. mintha valami fájdalmas részt nyomogatnának. az orvos azt mondta nincs semmi baj, akkor mégis mitől fáj? :(

2011. jún. 5. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
nemtom
2011. jún. 5. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még nem gyógyult meg teljesen az a rész, és érzékenyebb mint máshol. Próbáljatok úgy szeretkezni, hogy nem nyomja tövig, csak apró kis mozdulatokat tesztek. Sajnos jobb ötletem nincs :S Ha a doki azt mondja, hogy nincs baj, akkor marad a várakozás.
2011. jún. 5. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
miért nem a dokit kérdezed meg? Szerinted kapsz itt komoly választ? Egészségügyi kérdésekben ne nicknevekben bízz!
2011. jún. 5. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

aztmondja"nemtom" xD

sztem is nődoki... vagy legalább az nők egészségbe topikba irjál...hátha volt hasonlo eset

2011. jún. 6. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
18%

Nem műtét volt, gyilkosság.

Számolj el a lelkísmereteddel ha egyátalán van olyan.

Alig telt el pár hét máris tövig nyomatod magad?

2011. jún. 6. 10:59
 6/6 A kérdező kommentje:
hú, de leszarom mit gondolsz erről :)
2011. jún. 6. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!