Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindíg fáj az elsőnél? Elsőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renéta kérdése:

Mindíg fáj az elsőnél? Elsőnek feküdtem le a barátommal és nagyon fájt, pedig a párom szépen óvotason csinálta hogy, ne legyen olyan kellemetlen nekem, Szerintetek mi lehet a gond? értelems válaszokat írjatok köszi.

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt, pedig óvatos volt. Előfordul, én senkitől nem hallottam, hogy ne fájt volna neki.

Viszont a 3-4. alkalommal már nem volt baj.

2011. jún. 5. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen az a legtöbbeknek fáj a szűzhártya miatt, ami arra hivatott, hogy amíg kislány vagy addig megvédjen téged attól, valami kárt tegyen benned. Viszont egy idő után feleslegessé válik és ilyenkor az bizony fáj, elvileg kicsit vérezned is kellett. De azért megkérdeném hány éves vagy?
2011. jún. 5. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek fáj az első. Barátnőmnek se fájt. Ismerek egy másik lányt, akinek az elsőnél már orgazmusa volt. :D
2011. jún. 5. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
17 és nem véreztem
2011. jún. 5. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem abszolút nem fájt :) Valószínűleg ez annak köszönhető,hogy több hónapot foglalkoztunk előtte a pettinggel,mivel olyan szűk voltam,hogy a kisujja is nehezen bent be az elején,de nem siettük el és mire odakerültünk,addigra már teljesen fel voltam készülve mind testileg,mind lelkileg. Igaz,hogy a szűzhártyám már előtte egy ujjazás alkalmával átszakadhatott,mivel elég nagy mennyiségű vér távozott belőlem hirtelen,de az sem fájt,úgyhogy vannak kivételek,de mondom ez a fokozatosságnak volt köszönhető. Ha nálatok kimaradt egy -két lépés,akkor az lehet az oka vagy,hogy nagyon rágörcsöltél.
2011. jún. 5. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
biztos hatalmas vastag bréje van.
2011. jún. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!