Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még ez korai neki? Gáz ha ez kicsit zavar?
Figyelt kérdés
Van egy csajszi akivel kavarok meg ilyenek,ő külsőre is nagyon jóféle meg belsőleg is tökéletes,kívül-belül érettebb szerintem a koránál ami nem is baj hogy pár évvel idősebb vagyok nála csak van valami amit nemrég tudtam meg hogy az előttem lévő fiúját akivel alig 1-2 hónapig járt leszopta...vele volt ilyen először és akkor 1x de sztem ez elég korai volt még neki így kicsit zavar,ez normális ha zavar kissé?2011. jún. 5. 17:53
11/15 A kérdező kommentje:
Tudod a lányok sokkal előbb érnek mint a fiúk így kiegyelítődik de ezt te is tudnád ha tanultál volna bioszt te nyomorult!
2011. jún. 5. 18:35
12/15 anonim válasza:
XDD Bioszórán azt tanítják, hogy a lányok hamarabb érnek ... és a gólya hozza a gyereket! És a többi nagyon vad közhelyes butaság! Te egy 20 éves férfi vagy (jobb esetben) és 15 éves kislányokat akarsz felszedni! Nincs rendbe nálad sokminden.
13/15 A kérdező kommentje:
Tudod nem minden a kor...17-18-nál több nem vagyok semilyen téren így a 15-16 éves lányok még nem olyan fiatalok de nyugodtan mondd ezt el a többi kb 1,5-2 vagy több millió pároknak akik ilyen idősek!
2011. jún. 5. 18:39
14/15 anonim válasza:
valamilyen szinten ertheto h kicsit zavar,de ha te ugy latod h nem olyan, akkor probald a multjat elfelejteni....
15/15 anonim válasza:
Ilyen fiatalon a mai lányok követnek el butaságokat... manapság a csapból is ez folyik. De az becsülendő ebben a lányban, hogy ő maga mondta el neked, nem titkolózik, nem próbálja elsumákolni. Mindenképpen pluszpont.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!