Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még ez korai neki? Gáz ha ez kicsit zavar?
Figyelt kérdés
Van egy csajszi akivel kavarok meg ilyenek,ő külsőre is nagyon jóféle meg belsőleg is tökéletes,kívül-belül érettebb szerintem a koránál ami nem is baj hogy pár évvel idősebb vagyok nála csak van valami amit nemrég tudtam meg hogy az előttem lévő fiúját akivel alig 1-2 hónapig járt leszopta...vele volt ilyen először és akkor 1x de sztem ez elég korai volt még neki így kicsit zavar,ez normális ha zavar kissé?2011. jún. 5. 17:53
1/15 anonim válasza:
nem is biztos igaz a pletyka....
2/15 A kérdező kommentje:
Nem pletyka ezt ő mondta el...
2011. jún. 5. 17:56
3/15 anonim válasza:
Óvónéni nem szólt rájuk?? ha hagyta, te is csináltasd vele, nem lehet elég korán elkezdeni...
4/15 anonim válasza:
Lehet, hogy neked rossz érzés, de tedd túl magadat rajta. Ettől ő még nem r...banc.
5/15 A kérdező kommentje:
17:57
Tudom hogy nem az ezért is próbálok inkább túllépni ezen:)
2011. jún. 5. 17:58
6/15 anonim válasza:
Hány éves volt akkor a lány? És most?
7/15 A kérdező kommentje:
9.-es akkor 15 volt most 15 és fél
2011. jún. 5. 18:08
8/15 anonim válasza:
15 évesen már szopnak a lányok, nyelte is?
9/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem mintha ehhez közöd lenne...amúgy hülyeség mert vannak kivételek legalábbis ráérne az ilyesmi 18-20 éves korig de így alakult:S
2011. jún. 5. 18:24
10/15 anonim válasza:
Ezek szerint te 18 felett vagy. Akkor meg ne zaklass egy kiskorút!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!