Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem volt tőle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem volt tőle önzőség?

Figyelt kérdés

tudom nemjó kategória...

tegnap pettingeltünk a barátommal, másodjára is az volt a célja hogy felhúz, sikerült is neki, mondtam neki hogy begerjedtem és simán letudnék menni még1x. Eléggé rajta voltam a dolgon.

És kérdezem hogy ő eltudna menni még1x? Mondj ahogy nembiztos.

erre mondom: "aakor mind1, nemkötelező csinálnod neked sem"

erre abbahagyta.

És utána elég csalódott voltam, nem gondoltam volna hogy abbahagyja és mondja hogy "Bocsi hogy felhúztalak és nem elégítettelek ki."

És ugyan miért nem folytatta, mert picit tiltakoztam? Elég önző szerintem hogy csak akkor csinálja ha cserébe neki is van orgazmusa

2011. jún. 5. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb ne mondj olyat, amit nem gondolsz komolyan...
2011. jún. 5. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Basszus, nők. Értsük már meg, hogy a pasiknak nem célozgatni meg rejtetten utalgatni kell, hanem kerekperec megmondani, mit akarunk!

Néma gyereknek anyja sem...

2011. jún. 5. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akartad volna, hogy folytassa akkor azt kellett volna mondjad, nem azt, hogy nem kötelező csinálja, meg mindegy. Ebből az is lejöhetett neki, hogy nekem aztán 8, hogy csinálod vagy nem.
2011. jún. 5. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem mindig kívánja a másikat, és nem ugyanolyan hosszú ideig, de próbál a kedvére tenni (és viszonzást találni). Mivel te mondtad, hogy nem kötelező, ezért abbahagyta. Nincs ebben semmi különös. Ellenben legközelebb mondd meg neki őszintén, hogy "légy szíves folytasd, mert most nagyon jó". Ált. ha nem kérném meg a barátnőmet, hogy masszírozza meg a fájó hátamat, ritkábban tenné, de ha megkérem rá, számíthatok rá. És ez fordítva is igaz. Őszinteség + kölcsönösség + tudod, hogy számíthatsz a másikra = felbecsülhetetlen.
2011. jún. 5. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

mark86

mondjuk 1 igazi férfi tud olvasni a sorok között és folytatja!!!

sokkal jobban esik egy nőnek ha érzi hogy kívánják,örömet akarnak neki szerezni és gáz ha valaki egy szóra abbahagyja a témát!

ez olyan mint mikor egy nő tiltakozik picit a szex ellen,de tudod hogy akarja,csak szereti ha "el van kapva",mert érzi hogy nem egy nyámnyila gyökér a párja hanem HATÁROZOTT FÉRFI!

(Nem a nemi erőszakra gondolok,mielőtt páran elkezdenek ezen pörögni)

2011. jún. 5. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A megjegyzésedet úgy értette, hogy már eleged van a dologból. Máskor azt mondd, amit gondolsz. Senki sem gondolatolvasó.
2011. jún. 5. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

"Értsük már meg, hogy a pasiknak nem célozgatni meg rejtetten utalgatni kell, hanem kerekperec megmondani, mit akarunk! "

Köszönöm leírtad a lényeget!

2011. jún. 5. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
De kicsit önző volt, de tényleg a legtöbb fiú csak az egyenes beszédből ért, ezt jobb ha megtanulod.
2011. jún. 5. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!