Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem volt tőle önzőség?
tudom nemjó kategória...
tegnap pettingeltünk a barátommal, másodjára is az volt a célja hogy felhúz, sikerült is neki, mondtam neki hogy begerjedtem és simán letudnék menni még1x. Eléggé rajta voltam a dolgon.
És kérdezem hogy ő eltudna menni még1x? Mondj ahogy nembiztos.
erre mondom: "aakor mind1, nemkötelező csinálnod neked sem"
erre abbahagyta.
És utána elég csalódott voltam, nem gondoltam volna hogy abbahagyja és mondja hogy "Bocsi hogy felhúztalak és nem elégítettelek ki."
És ugyan miért nem folytatta, mert picit tiltakoztam? Elég önző szerintem hogy csak akkor csinálja ha cserébe neki is van orgazmusa
Basszus, nők. Értsük már meg, hogy a pasiknak nem célozgatni meg rejtetten utalgatni kell, hanem kerekperec megmondani, mit akarunk!
Néma gyereknek anyja sem...
mark86
mondjuk 1 igazi férfi tud olvasni a sorok között és folytatja!!!
sokkal jobban esik egy nőnek ha érzi hogy kívánják,örömet akarnak neki szerezni és gáz ha valaki egy szóra abbahagyja a témát!
ez olyan mint mikor egy nő tiltakozik picit a szex ellen,de tudod hogy akarja,csak szereti ha "el van kapva",mert érzi hogy nem egy nyámnyila gyökér a párja hanem HATÁROZOTT FÉRFI!
(Nem a nemi erőszakra gondolok,mielőtt páran elkezdenek ezen pörögni)
"Értsük már meg, hogy a pasiknak nem célozgatni meg rejtetten utalgatni kell, hanem kerekperec megmondani, mit akarunk! "
Köszönöm leírtad a lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!