Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi viszi rá a lányokat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi viszi rá a lányokat, hogy 13-16 évesen bulikban, vagy bárhol leszopjanak és/vagy szexeljenek ismeretlen vagy akár ismert srácokkal párkapcsolat nélkül? Lányok?

Figyelt kérdés
Rengeteg csajt ismerek akik a baráti körükből vagy akár totál idegen srácokkal kavargatnak 14-15 évesen! Nem veszem be a szar dumát, hogy ittam, vagy hogy kíváncsi voltam. Önbecsülés? Aki csinált már ilyet kérem válaszoljon őszintén. Mert erre a kérdésemre még sosem kaptam normális választ... Én 18 éves vagyok,16 éves korom óta van párom és másfél év után szexeltünk először és akkor is csak marha nehezen tudtam rávenni magam, pedig hihetetlenül imádom a barátomat.. még is hogy lehet szexelni valakivel akit nem ismersz és tudod nagyon jól hogy kihasznál, nem érdekli hogy neked jó e, az összes haverjának elmeséli és szénné fog égetni, komolyan ez nem megalázó???????? őszinte válaszokat kérek!!!!!
2011. jún. 4. 23:04
1 2
 11/16 anonim válasza:

Kedves kerdezo:)

Ez mind nagyon szep es jo ahogy te latod es erzed a dolgokat.Igen!Alltalaban ez lenne a normalis(szerintem).Az ilyen lanyok ezeket a dolgokat csak a vaganysag miatt csinaljak...azonban en ugy gondolom ,hogy ha nagyon tetszik egy fiu es kello keppen vonz szexualisan ,es persze eleg errett vagy hozza(semmikeppen sem 13-14 eves)akkor ugy gondolom az a te dolgod hogy mit csinalsz vele.Velem ilyen meg soha nem fordult elo,nem is hinnem,hogy fog de kitudja.En pl ugy vagyok,hoggy egy parkapcsolatban ha lefekszem a parommal mig nem vagyok szerelmes elvezem a szexet es jo de a szerelem elertekor egyszeruen fantasztikus.

Te meg az ilyen lanyokkal ne foglalkozz R*bik!!!Az ilyenek kerulnek az utcara majd 5-6 ev mulva:-j.

`17/L

2011. jún. 5. 00:47
 12/16 A kérdező kommentje:
olyan kíváncsi lennék az érintett lányok véleményére, de ők valószínűleg nem fognak válaszolni.. :(
2011. jún. 5. 01:21
 13/16 anonim ***** válasza:

A fiúk veszik rá.

Kell nekik a csaj, de csak arra, a lányok meg nem akarnak beégni a srác előtt és hisznek benne naiv módon, hogy ebből lehet valami komoly.

2011. jún. 5. 08:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Jól látod, mert egy olyan lány se fog itt neked válaszolni, mert égetík itt magukat fölöslegesen. Az olyan lányok mind szégyelhetné magát, szánalmasak:) Bénák a szerelemhez!:D Lúzerek.
2011. jún. 5. 09:04
 15/16 anonim ***** válasza:
nem* égetik itt magukat
2011. jún. 5. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Én elmondom:

Egyszer történt ilyen , senki nem tudtam meg nem is mondtam el eddig senkinek.

Előtte már féléve szerelmes voltam egy lányba és nagyon új volt nekem, nem tudtam mint kezdeni vele és szétszakított idegileg teljesen.

És volt egy olyan időszakom, hogy akkor is normáls akarok lenni, és lehetőleg boldog akarok lenni mint a normális emberek, és kényszeresen srácokat kerestem.

Szilveszterkor, kis pia után, már teljesen megőrültem a lányn hiányától(ráadásul előtte beszéltem vele telón az is rájátszott), és ott egy sráccal volt valami, aznap ismertem meg és mai napig bánom.

Senki sem tudta meg meg semmi, csak szánalmasnak érzem hogy nem tudtam máshogy kezelni, ez egy ilyen sötét folt az életemben.

Egy évre rá(még mindig szerelmesen a lányba, majdnem megtörtént ugyanez(nem szilveszterkor) hál'Istennek rámjött a sírhatnék.

De azt tudom, hogy akkor meg még most is talán az önbecsülés 200 mérfölddel a föld alatt volt.

Remélem egyszer el tudom felejteni...

2011. jún. 5. 14:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!