Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi viszi rá a lányokat, hogy 13-16 évesen bulikban, vagy bárhol leszopjanak és/vagy szexeljenek ismeretlen vagy akár ismert srácokkal párkapcsolat nélkül? Lányok?
Azért mert hülye, befolyásolható, kis p.csák, akik menőnek tartják a ribancságot, csak mert xy szátocska ezt mondta a viva tv-n.
De mindjárt kapod a válaszokat, hogy
- nem kéne általánosítani (nem a f.szt)
- én nem ilyen vagyok
Az ilyeneknek nincs agyuk, illetve tucat emberek :)
Mennek a tömeg után, ez van.
Te nem ilyen vagy, örülj neki ;)
Én sem vagyok olyan... És szintén nem tudom elképzelni, miért jó ez nekik. De már nem gondolkodom rajta, elvégre nekem nem okoznak kárt, csak maguknak...
Irigylem őket az érzéketlenségük miatt...
20/l
21 éves korodra érzelmileg és szexuális téren is elég érett lehet valaki az ilyen kalandokhoz.
nos lehet hogy a szexualitás nem egyenlő a szerelemmel, de nekem az első volt a barátság aztán kialakult a szerelem majd végül feloldódtak a gátlások, kialakult a bizalom és jöhetett a szex... csak nem gondolom, hogy képes lennék valaha is szexelni olyannak akit nem szeretek.. mert nekem szex közben a legfontosabb hogy érezzem a bizalmat és az odaadást, mivel elég gátlásos vagyok még mindig.. csak nem tudom hogy minek a hatására alakul ki valakiben, hogy mennyire gátlásos, mekkora az önbecsülése.. biztos genetika és neveltetés egyaránt(ha már megválaszolom a saját kérdésem)... én pl. egy marha magabiztos lány vagyok, szépnek és abszolút vonzónak tartom magam és ezt több alkalommal a tudomásomra is adták pl szórakozóhelyeken, de nekem nem az az első gondolatom, hogy fúú végre itt egy srác akinek bejövök, akkor gyorsan kefélek vele mielőtt elszalad...
egyszóval jó nőnek tartom magam és mégis másfél év kellett hozzá, hogy a 22 éves tapasztalt barátom rávegyen a szexre, mert a hálószobában minden, más tereken különösen nagyfokú bátorságom azonnal világgá megy és akkorára zsugorodom, mint egy bolha... és ez a mai napig igaz...na jó talán egy kicsit kezd eltűnni, de valamilyen szinten fenn áll. aki meg 1 óra után szexel valakivel annak marha bátornak céltudatosnak és magabiztosnak kell lennie..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!