Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi viszi rá a lányokat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi viszi rá a lányokat, hogy 13-16 évesen bulikban, vagy bárhol leszopjanak és/vagy szexeljenek ismeretlen vagy akár ismert srácokkal párkapcsolat nélkül? Lányok?

Figyelt kérdés
Rengeteg csajt ismerek akik a baráti körükből vagy akár totál idegen srácokkal kavargatnak 14-15 évesen! Nem veszem be a szar dumát, hogy ittam, vagy hogy kíváncsi voltam. Önbecsülés? Aki csinált már ilyet kérem válaszoljon őszintén. Mert erre a kérdésemre még sosem kaptam normális választ... Én 18 éves vagyok,16 éves korom óta van párom és másfél év után szexeltünk először és akkor is csak marha nehezen tudtam rávenni magam, pedig hihetetlenül imádom a barátomat.. még is hogy lehet szexelni valakivel akit nem ismersz és tudod nagyon jól hogy kihasznál, nem érdekli hogy neked jó e, az összes haverjának elmeséli és szénné fog égetni, komolyan ez nem megalázó???????? őszinte válaszokat kérek!!!!!
2011. jún. 4. 23:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerinted foglalkoznak ezzel? Nem.
2011. jún. 4. 23:06
 2/16 anonim ***** válasza:

Azért mert hülye, befolyásolható, kis p.csák, akik menőnek tartják a ribancságot, csak mert xy szátocska ezt mondta a viva tv-n.

De mindjárt kapod a válaszokat, hogy

- nem kéne általánosítani (nem a f.szt)

- én nem ilyen vagyok

2011. jún. 4. 23:08
 3/16 anonim ***** válasza:
* sztárocska
2011. jún. 4. 23:08
 4/16 A kérdező kommentje:
nem általánosítok, de nagyon sok ilyen lány vesz körül családi és önbecsülési problémákkal.. de akinek nincs önbecsülése azt hiszi hogy attól majd lesz ha megdugatja magát és ótvarul megalázzák? csak még szarabbul fogja magát érezni.. mellesleg még élvezetet sem okoz.. legalábbis aki ilyen idősen tudja élvezni a szexet olyannak akit nem szeret annak kalapot emelek. 18 évesen, mostanában volt az első nagyszerű szexuális élményem, eddig meg csak erőlködés volt..
2011. jún. 4. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
valszeg a tömegmédia is tehet róla, de mindenesetre elég szomorú ez ajelenség...
2011. jún. 4. 23:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek nincs agyuk, illetve tucat emberek :)

Mennek a tömeg után, ez van.

Te nem ilyen vagy, örülj neki ;)

Én sem vagyok olyan... És szintén nem tudom elképzelni, miért jó ez nekik. De már nem gondolkodom rajta, elvégre nekem nem okoznak kárt, csak maguknak...

2011. jún. 4. 23:39
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Irigylem őket az érzéketlenségük miatt...

20/l

2011. jún. 4. 23:44
 8/16 anonim ***** válasza:
minket srácokat sem kéne, hogy érdekeljenek, csak az a baj, hogy sajnáljuk őket. Ezzel ugyanis kiírják magukat a potenciális barátnők közül!!! Később meg vagy letagadják v. felvállalják és a büdös életbe soha nem jön össze velük senki(már a normális pasik).
2011. jún. 4. 23:46
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
na. én 13-4 évesen nem szexeltem vadidegenekkel bulikban... viszont 21 éves koromra volt egyestés kapcsolatom, és képes voltam élvezni. mi több, nekem az első szeretkezések sem okoztak frusztrációt és nem emlékszem pontosan, hogy fogalmaztál. Erőlködést? a szexualitás nem egyenlő a szerelemmel. ez van. csak egyik következhet a másikból...
2011. jún. 4. 23:49
 10/16 A kérdező kommentje:

21 éves korodra érzelmileg és szexuális téren is elég érett lehet valaki az ilyen kalandokhoz.

nos lehet hogy a szexualitás nem egyenlő a szerelemmel, de nekem az első volt a barátság aztán kialakult a szerelem majd végül feloldódtak a gátlások, kialakult a bizalom és jöhetett a szex... csak nem gondolom, hogy képes lennék valaha is szexelni olyannak akit nem szeretek.. mert nekem szex közben a legfontosabb hogy érezzem a bizalmat és az odaadást, mivel elég gátlásos vagyok még mindig.. csak nem tudom hogy minek a hatására alakul ki valakiben, hogy mennyire gátlásos, mekkora az önbecsülése.. biztos genetika és neveltetés egyaránt(ha már megválaszolom a saját kérdésem)... én pl. egy marha magabiztos lány vagyok, szépnek és abszolút vonzónak tartom magam és ezt több alkalommal a tudomásomra is adták pl szórakozóhelyeken, de nekem nem az az első gondolatom, hogy fúú végre itt egy srác akinek bejövök, akkor gyorsan kefélek vele mielőtt elszalad...

egyszóval jó nőnek tartom magam és mégis másfél év kellett hozzá, hogy a 22 éves tapasztalt barátom rávegyen a szexre, mert a hálószobában minden, más tereken különösen nagyfokú bátorságom azonnal világgá megy és akkorára zsugorodom, mint egy bolha... és ez a mai napig igaz...na jó talán egy kicsit kezd eltűnni, de valamilyen szinten fenn áll. aki meg 1 óra után szexel valakivel annak marha bátornak céltudatosnak és magabiztosnak kell lennie..

2011. jún. 5. 00:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!