Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
Mi 2,5 éve élünk nemi életet, de nekem sem volt még soha orgazmusom közben (ezért a barátom külön szokott orálisan kielégíteni). Ennek ellenére azonban elmondhatatlanul élvezem a szeretkezést Vele. Ha választanom kéne, hogy orgazmus orállal, vagy soha orgazmus de szeretkezés, akkor a szeretkezést választanám. Nagyon fontos, hogy kellőképpen felizgulj, és megtaláljátok a megfelelő pózt, amiben érzed a barátod. Én például olyan pózokban sokkal jobban érzem, ahol hátulról hatol belém, pl. kutyapózban, vagy ha a hasamon fekszek és Ő rám ül. Mi legtöbbször azt szoktuk csinálni, hogy először eljuttat engem a csúcsra, és utána teszi be- akkor tuti eléggé nedves és tág vagyok. Szerintem Ti is próbáljátok ki, hogy hogy megy azután, hogy előbb Te elélveztél, és próbáljatok olyan pózokat, amikben jobban érzed őt magadban!
20L
a hüvelyben nincsenek idegvégződések, csak a csiklódnál érezhetsz bármit is. de a legtöbb póz semmilyen mértékben sem ingerli a csiklót.
ez így van, szokj hozzá, a hüvely nem érzékeny testrészünk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!