Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Nem régen vesztettem el a szüzességemet. Azóta 4-szer voltunk együtt a barátommal, de egyszer sem élveztem. Sőt! Nagyon fájt mikor berakta. Utána meg semmi! Rendesen kitágított, de sajnos semmit nem éreztem! Mitől lehet ez?
2011. jún. 4. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem meg csak hüvelyi van
2011. jún. 4. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi 2,5 éve élünk nemi életet, de nekem sem volt még soha orgazmusom közben (ezért a barátom külön szokott orálisan kielégíteni). Ennek ellenére azonban elmondhatatlanul élvezem a szeretkezést Vele. Ha választanom kéne, hogy orgazmus orállal, vagy soha orgazmus de szeretkezés, akkor a szeretkezést választanám. Nagyon fontos, hogy kellőképpen felizgulj, és megtaláljátok a megfelelő pózt, amiben érzed a barátod. Én például olyan pózokban sokkal jobban érzem, ahol hátulról hatol belém, pl. kutyapózban, vagy ha a hasamon fekszek és Ő rám ül. Mi legtöbbször azt szoktuk csinálni, hogy először eljuttat engem a csúcsra, és utána teszi be- akkor tuti eléggé nedves és tág vagyok. Szerintem Ti is próbáljátok ki, hogy hogy megy azután, hogy előbb Te elélveztél, és próbáljatok olyan pózokat, amikben jobban érzed őt magadban!

20L

2011. jún. 4. 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:

a hüvelyben nincsenek idegvégződések, csak a csiklódnál érezhetsz bármit is. de a legtöbb póz semmilyen mértékben sem ingerli a csiklót.

ez így van, szokj hozzá, a hüvely nem érzékeny testrészünk.

2011. jún. 5. 00:13
 14/14 anonim ***** válasza:
mi fél éve élünk szexuális élet és hát nekem ma akkora hüvelyi orgazmusom volt hogy majdnem belehaltam, kb 3x volt életemben csak hüvelyi orgazmusom, de az első 2 manuális izgatással történt, ez viszont rendesen pénisszel és isteni volt, ezt tényleg tanulni kell,én pl nagyon sokat mozogtam, szerintem az sokat számít mert te érzed hogy hogyan jó neked.. egyébként ha benned van és közben izgatja kézzel a csiklódat az tuti tetszeni fog... mi mindig így indítunk, mivel a párom elég nagy méret és ha nem vonja el a figyelmemet egy kis csiklójátékkal akkor eléggé fáj a behatolás... amúgy meg a hüvelyben lévő g pont izgatás felerősíti a csiklói orgazmust, de önmagában is képes orgazmust előidézni csak nem olyan intenzív az érzés, viszont szerintem hosszabb ideig tart a hüvelyi orgazmus, mint a csiklói, nem lehet összehasonlítani a kettőt. hidd el csak idő kérdése mire kellően kitágulsz ellazulsz feloldódsz míg nem elmúlik a fájdalom és kezdesz az élvezetre koncentrálni..
2011. jún. 5. 01:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!