Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Nem régen vesztettem el a szüzességemet. Azóta 4-szer voltunk együtt a barátommal, de egyszer sem élveztem. Sőt! Nagyon fájt mikor berakta. Utána meg semmi! Rendesen kitágított, de sajnos semmit nem éreztem! Mitől lehet ez?2011. jún. 4. 22:51
1/14 anonim válasza:
ben voltál/vagy még érett rá. tiszta ügy...
2/14 anonim válasza:
valszeg kicsi neki, ha semmit nem érzel, vagy nagyon nem jól csinálja, amúgy meg sztem ha most vesztetted el a szüzességed, akkor még gyakorolni kell, még vagy fél év mire rájössz, hogy hogyan jó neked, és orgazmusod lesz.
Maszturbálj,gyakorlat teszi a mestert.
21L
4/14 anonim válasza:
nem kívánod eléggé, rövid volt az előjáték, nem izgatott fel kellőképpen... próbáljátok meg először orálisan felizgatni egymást
7/14 A kérdező kommentje:
2 órás petting volt előtte és már nagyon kívántam, de semmi. A barátomnak pedig normális a mérete. Úgy nem éreztem semmit, hogy éreztem h bent van, de semmi hatása nem volt =/
2011. jún. 4. 22:57
8/14 anonim válasza:
probald ki vibratorral ha mar a ferfi szerszam nem jon be :)) 17f
9/14 anonim válasza:
Hali
Szerintem kérd meg a barátod ,hogy orálisan fejezze be amit elkezdett vagy kézzel szájjal vagy akár vegyen igénybe segédeszközt.
Amúgy honnan tudod ,hogy normális ,ha még nem voltál mással így nincs alapod amivel összehasonlíthatnád.
10/14 anonim válasza:
akkor viszont próbáljátok meg úgy, hogy a csiklódat is izgassa, a lovaglópóz jó lehet, vagy kicsit furán hangzik, de tekerjetek finoman egy selyemsálat a pénisze tövéhez... a legtöbb nőnek tanulnia kell, hogyan érheti el a hüvelyi orgazmust, és nem is mindenkinek sikerül sajnos
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!