Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem, de elkéne engednem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de elkéne engednem?

Figyelt kérdés
Nyitott távkapcsban éltem egy sráccal. Aztmondja hogy szeret és hogy feleségül vesz de amigy nem tudjuk megoldani a távolságot mindkettönk kiélheti magát. Neki most van egy barátnöje, aztmondta nem szeretné megcsalni. Ez célzás hogy haggyam békén? :\ borzasztóan szeretem de nem tudom mit tegyek:\
2011. jún. 4. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
hát igen ez célzás volt,ugyh szerintem inkább hagyjad...és nem azért mondom,de ha annyira szeretne akk nem lenne gond a távolság és vhogy megoldotta vna csak azért h Téged láthasson...
2011. jún. 4. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a srác egy nagy kamugép. Azt mondja, h feleségül akar venni, de közbe ott van a másik csaja, akit nem akar veled megcsalni. Szerintem jól oszd le és hagyd a büdös francba! Az ilyen azt se érdemli meg h szóba állj vele! Téged ezek szerint csak mindvégig kihasznált. Én a helyedben nem hagynám magam hülyének nézni!
2011. jún. 4. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

A barátnője tud erről a nyitott kapcsolatról? Mert ha tudna, akkor nem lenne probléma, hogy megcsalja veled. Ha nem tud róla a lány, akkor dobbants. Vagy téged hülyít akkor, vagy a másik lányt...

Amúgy meg nyugodtan keress magadnak pasit. Nagyon jó poén a nyitott kapcsolat, amíg csak neki van két barátnője, de mi történne, ha neked is lenne valakid?

2011. jún. 4. 21:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Találkoztunk csak az nem volt elég egy normális kapcsolathoz.:\ de lehet hogy csak túl naiv vagyok és azért hiszem el hogy müködhetne.:\
2011. jún. 4. 21:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.: ) Valszeg most elmegyek egy jót bulizni és keresek valakit. :)
2011. jún. 4. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
De csak normálisat ezúttal!!
2011. jún. 4. 22:03
 7/7 anonim válasza:
van egy mondás : Ha szeretsz valakit enged el ,és ha ő is szeret visszajön.
2011. júl. 2. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!