Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljunk? Feküdjünk le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk? Feküdjünk le vagy még várjunk?

Figyelt kérdés

A barátommal már másfél éve együtt járunk, és már régóta beszélünk a dolgoról. Mind a ketten nagyon szeretnénk, de még nem volt rá alkalmunk. Most szombaton viszont volna rá esélyünk, de viszont nem tudom, h nem túl korai e még :S mit tanácsoltok, mit csináljunk? Ő 18 éves, én pedig nemsokára 17 leszek. várjunk még, vagy használjuk ki az alkalmat? hiszen mind a ketten nagyon akarjuk egymást, de én egy kicsit félek... kérlek, segítsetek...

17/L

2011. jún. 4. 17:19
1 2
 11/18 szamo77d ***** válasza:

Gondolkoztam ezen tegnap óta. Azt mondom, ha mindkettőtök-

ben megérett az elhatározás, koronázzátok meg a szerelme-

teket! De csak szépen, diszkréten. És soha ne beszéljetek erről senkinek, met senkinek semmi köze hozzá! Ja, és te-

gyetek valamit, mondjuk egy jó vastag törölközőt többszö-

rösen a kislány popsija alá, hogy az esetleges vércseppek

a bútorvászno, lepedőn el ne áruljanak titeket! És vé-

dekezzetek! El ne felejtsétek!

2011. jún. 5. 10:35
 12/18 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat mindenkinek! sokat segítettetek :)
2011. jún. 5. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:

"Nagyon gondold meg. Amíg ez kérdés neked, addig én nem tenném. Ha már biztosan akarnám, akkor igen"

Bocs, hogy ezt így kiragadtam, mert lényegében igazad van, csak erről jutott eszembe, nekem valahogy ez sose volt kérdés:-D

Ha együtt voltam valakivel, akihez vonzódtam, akkor eszembe nem jutott, hogy NE feküdjek le vele (nem első nap, mielőtt vki kiforgatna xD). Ha meg nem éreztem biztosnak az egészet, akkor a kapcsolatnak vetettem véget, nem húztam a dolgokat:-D

2011. jún. 7. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
És ne feledd: Mindig meggondolhatod magad! Tehát ha mégis eljuttok odáig,h meg akarjátok tenni, de te nem érzed magad jól, állítsd le nyugodtan a barátodat, akár az aktus kellős közepén is! Az első együttlétnek nem szabad rossz élménynek lennie!
2011. jún. 7. 23:01
 15/18 k4lm0p1r1n ***** válasza:

utolsó. a közepén azért ne, mert az sem jobb élmény hogy szarvolt és megállította... ha még az elején kell eldönteni hogy akkor hogy tovább.. én barátnőm többször is megkérdezted hogy biztos-e benne, az volt, de rájött az elején hogy nem a legjobb érzés elveszteni, de az elején szólt még és nem lett belőle semmi.

kérdezőnek: előtte pettingeljetek szerintem, nem árt ismerni a másik testét... közben el tudod dönteni hogy szeretnéd-e vagy sem.

2011. jún. 7. 23:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Legyetek bátrak, lazítsatok! Egy játék, megvannak a szabályok, és csak szórakoztok.
2011. jún. 8. 00:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak akkor tedd neki szét kisanyám, ha már előtte perkált...
2011. jún. 8. 00:25
 18/18 anonim válasza:

Manapság sajnos másfél évre azt mondják sok idő. Én ismerőseim olyan házaspárok, akik 8 évet vártak. Közben leveleztek egymással, kiismerték a másikat, és a lényeg, hogy egész biztos megértek a dologra.

Én nem ugranék rögtön fejest a dologba. Csak picit "kóstolgatnám" a dolgot. Így is elsietünk oly sok mindent manapság, pedig mennyivel szebb, és élvezetesebb, ha kivárjuk míg megérik a pillanat arra.

Én így látom.

De.

Neked kell érezned, légy biztos magadban, érezd azt belülről, a lelkedből, hogy akarod. Ne legyen benned kétség. És ha nem vagy teljesen biztos benne?

Akkor még zöld a gyümölcs.

Sok boldogságot!

2011. jún. 8. 01:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!