Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk? Feküdjünk le vagy még várjunk?
A barátommal már másfél éve együtt járunk, és már régóta beszélünk a dolgoról. Mind a ketten nagyon szeretnénk, de még nem volt rá alkalmunk. Most szombaton viszont volna rá esélyünk, de viszont nem tudom, h nem túl korai e még :S mit tanácsoltok, mit csináljunk? Ő 18 éves, én pedig nemsokára 17 leszek. várjunk még, vagy használjuk ki az alkalmat? hiszen mind a ketten nagyon akarjuk egymást, de én egy kicsit félek... kérlek, segítsetek...
17/L
Szerintem is ennyi évi együtt járás után megtehetitek!
Csak nyugodtan, szépen. Védekezés!
Gratulálok ahhoz a sráchoz, aki 18 és másfél éve van együtt a barátnőjével úgy, hogy nem feküdtetek le :)
Egyékbént szerintem tedd meg. Nálunk is volt egy kis huzavona de ugyanúgy féltem mikor arra került a sor hiába nem mentem bele elsőre...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!