Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljunk? Feküdjünk le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk? Feküdjünk le vagy még várjunk?

Figyelt kérdés

A barátommal már másfél éve együtt járunk, és már régóta beszélünk a dolgoról. Mind a ketten nagyon szeretnénk, de még nem volt rá alkalmunk. Most szombaton viszont volna rá esélyünk, de viszont nem tudom, h nem túl korai e még :S mit tanácsoltok, mit csináljunk? Ő 18 éves, én pedig nemsokára 17 leszek. várjunk még, vagy használjuk ki az alkalmat? hiszen mind a ketten nagyon akarjuk egymást, de én egy kicsit félek... kérlek, segítsetek...

17/L

2011. jún. 4. 17:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan,csak a fickó legyen nagyon óvatos!:)
2011. jún. 4. 17:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon akarjátok egymást akkor egyértelműen használjátok ki az alkalmat.
2011. jún. 4. 17:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gondold meg. Amíg ez kérdés neked, addig én nem tenném. Ha már biztosan akarnám, akkor igen
2011. jún. 4. 17:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj! Használjátok ki az alkalmat! (ha most nem tennétek meg, legközelebb is ugyanígy félnél...)
2011. jún. 4. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
tolasd be ha ennyire kell.
2011. jún. 4. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
HA úgy gondoljátok, hogy megpróbáljátok, akkor feltétlen védekezzetek, de NE megszakitással, mert az NEM védekezés, semmit sem ér.
2011. jún. 4. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
1,5 év? Dehogy korai.
2011. jún. 4. 17:32
 8/18 szamo77d ***** válasza:
100%

Szerintem is ennyi évi együtt járás után megtehetitek!

Csak nyugodtan, szépen. Védekezés!

2011. jún. 4. 18:13
 9/18 harcosangyal ***** válasza:
81%

Gratulálok ahhoz a sráchoz, aki 18 és másfél éve van együtt a barátnőjével úgy, hogy nem feküdtetek le :)

Egyékbént szerintem tedd meg. Nálunk is volt egy kis huzavona de ugyanúgy féltem mikor arra került a sor hiába nem mentem bele elsőre...

2011. jún. 4. 21:40
 10/18 anonim ***** válasza:
Előbb pettingeljetek szerintem párszor, ha még félelmeid vannak ne feküdj le vele, de te döntöd el, ha szeretnéd csináld, ha nem nem.
2011. jún. 4. 21:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!